Trustpilot

Professionel Gulvafslibning

 
 

Gulvafsliber der stiller høje krav til materialer & grundigt udført arbejde

Billig gulvafslibning hos NC Gulve er et sikkert valg, da vi har mange års erfaring indenfor gulvafslibning og gulvpleje. Vi tilbyder rengøringsgaranti på alle gulvafslibnings opgaver og udfører gulvslibning på hele Sjælland.

Bonus info: En gulvslibning samt behandling kan holde de næste 10-20 år, afhængigt af hvordan gulvet bliver brugt. Så det er en god investering at få afslebet jeres gulve.

Vi udfører gulvafslibning på hele sjælland til faste lave priser. Udfyld kontaktformularen og få et godt tilbud,

Nyt liv til dit gulv med gulvafhøvling og gulvafslibning

Vil du gerne give dine gamle gulve et nyt look med gulvafslibning eller gulvafhøvling? Så kan vi hos NCGulve hjælpe dig. Vi har mere end 25 års erfaring i gulvbehandlinger og vi kan hjælpe og vejlede dig hele vejen igennem processen fra gulvafhøvling, gulvafslibning til gulvpleje og gulvservice. Sammen finder vi frem til hvordan vi får dine gamle gulve til at se nye ud og samtidigt præcis som du går og ønsker dig din dine gulve og behandlingen af dem. Kontakt os allerede i dag vedr. afslibning af dine gulve. Dansk gulvpleje service.. Vi udfører gulvafslibning og gulvpleje af dine trægulve til konkurrencedygtige priser på gulvafslibning.

Kan det betale sig at få gulvafslibning?

Ja, det kan det. Bare fordi gulvene er gamle så er der ingen grund til at udskifte dem, du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv. Det er selvfølgelig ikke alle gulve der kan reddes men sammen finder vi frem til den rigtige løsning for dine gulve. Der er ingen grund til at ligge et helt nyt gulv hvis det gamle kan reddes og samtidig komme til at ligne nye et helt nyt gulv. Find priser og hvad koster gulvafslibning. Ring i dag for et uforligtende tilbud på gulvafslibning. Gulvafslibning til gode priser. Bedste pris på gulvafslibning. Find ud af hvad gulvafslibning koster her.


VIDEO: Se hvordan vi forvandlede det gamle slidte gulv, til et smukt flot trægulv

Priser på gulvafslibningSom sagt kan det godt betale sig at slibe de gamle gulve, vi har mange års erfaring og ved præcis hvad vi laver, og på den måde opnår vi de flotteste resultater. Det skal dog siges at når først gulvet er blevet slebet så er det ikke lige til at lave om igen, så vi skal finde frem til hvad jeres ønsker og drømme præcis er. På den måde opnår vi det flotteste resultat og de flotteste gulve efter gulvslibning. Et godt samarbejde er nøglen til et godt resultat. Prisen på gulvafslibning afhænger af antal m2. Find ud af hvad gulvafslibning koster. Det er billigere end du tror. Kontakt os i dag for en pris på gulvafslibning. For den bedste pris på gulvafslibning. Specialister i gulvpleje og gulvservice. Vi udfører gulvafslibning i hele landet.

Få et gratis tilbud på gulvafslibning og gulvafhøvling

Vil du hører mere om NCGulve og vores erfaring med gulvslibning samt modtage et gratis tilbud, så tryk her. Vi tager gerne en uforpligtende snak om jeres projekt, vi deler gerne ud af vores ekspertise og kommer med gode råd, alt sammen helt gratis. Vi udfører gulvslibning i villaer, lejligheder, sommerhuse, erhverv. Kontakt NCGulve for mere information vedr. gulvafslibning og gulvafhøvling, gulvpleje - din gulvekspert. Lokal gulvservice på hele Sjælland.

Professionel gulvafslibning

Der kan være mange grunde til at du kigger efter en gulvafsliber, som skal genskabe dit trægulvs flotte arkitektur. Men de mest hyppige årsager, er at dit gulv er begyndt at se gammelt ud, at dit gulv har fået mange ridser gennem tiden, at du flytter ind i et nyt hus og vil starte fra bunden med et flot så godt som nyt gulv, eller egentlig blot føler at du vil for nye tingene i huset: vi kan sige så meget at hvis du ejer et trægulv så er der ikke mange andre måder hvorpå du kan for nye dit gamle gulvs look end gulvafslibning. En af de største fordele ved at have et trægulv er at du kan have de i rigtig mange år, og når gulvet begynder at se slidt ud kan du give det en gulvslibning også vil gulvet se ud som nye igen. Der er ikke behov for at udskifte hele gulvet; alt du behøver er at kontakte NC Gulve og vi klarer hele processen. Du vil efterfølgende ikke tro dine egne øjne når du ser resultatet. Dit gulv vil bogstavelig talt se ud som nyt og du vil spørge dig selv, hvorfor ventede vi så længe med at få det gjort? Vi gør opmærksom på at afslibning af dørtrin koster ekstra.

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud