Gulvafslibning

Der er mange fordele ved at vælge NC Gulv service, vi har de bedste priser og vores faglige stolthed gør, at vi ikke forlader dit hjem før du er tilfreds. NC Gulvservice er lokaliseret i Storkøbenhavn, men kører på hele Sjælland, så uanset størrelsen på opgaven, eller hvor du bor på Sjælland, vil vi altid være i stand til at hjælpe dig, med din gulvopgave.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Gulvafhøvling

Afhøvling af dine gulve – Gulvafhøvling kan give dine gulve nyt liv uden af skifte gulvet ud med et nyt. 

Slibning af trapper

Vi laver også behandling af trætrapper, vi kan hjælpe med at afslibe din trappe, så den bliver som ny igen.

Slibning af bordplader

Afslibning af bordplade – Få slebet din bordplade, og giv den nyt liv uden af skifte bordpladen ud.

Slibning af træterrasser

Slibning af træterrasse hos os er et sikkert valg, da vi har mange år erfaring indenfor træterrasser og terrassepleje.

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23.

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Har du brug for hjælp?

Ring til os. Vi har åbent alle ugens dage,
kl. 07.00 – 21.00
+45 77 34 23 23

Herunder kan du finde priseksempler

Hvid lak

Afslibning af 30 m2
Behandlet med 3x hvid lak
Inkl. afslibning af 2x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 4.500kr.

Inkl. moms

Naturlig lak

Afslibning af 50 m2
Behandlet med 3x naturlig lak
Inkl. afslibning af 3x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 7.700kr.

Inkl. moms

Hvid lud

Afslibning af 80 m2
Behandlet med 3x hvid lud
Inkl. afslibning af 4x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 11.400kr.

Inkl. moms

Din lokale gulvsliber i København og resten af Sjælland

Nc Gulve er placeret centralt på Sjælland og derfra kan vores gulvmænd, nemt og enkelt nå ud til alle afkroge af Sjælland. Vi har mere end 25 års erfaring med gulvafslibning og mere end 1000 gulvopgaver i bagagen både private og erhverv.

Vi stiller høje krav til brug af materialler og grundt udført arbejde for vores kunder. Du kan derfor roligt vælge os til din næste gulvopgave, uanset om det er trægulvet der skal slibes eller om det er bordpladen, teressen eller paneler som er slidte.

Gulvafslibning er altid en god investering
Gulvafslibning er næsten altid en god investering, som kan give dit slidte gulv nyt liv – ofte hører vi spørgsmålet om det overhovedet kan give mening at få slebet gulvet fordi det er så slidt, men i de fleste tilfælde giver det rigtig god mening at få slebet gulvet, så det står som nyt.

Få et gratis tilbud af en professionel gulvmand

Ønsker du at høre mere om NC Gulve og vores erfaring med gulvslibning samt modtage et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at klikke her. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak om dit projekt samt ønsker og visioner. Derudover deler vi gerne ud af vores ekspertise, og kommer med gode råd til, hvordan det bedst mulige resultat opnås. Indledende møder er altid helt gratis og uforpligtende. Vi udfører både gulvslibning i villaer, lejligheder, sommerhuse, erhverv og er også åbne for andre opgaver indenfor gulvservice – ingen opgave er for store eller små. Vi gør opmærksom på at afslibning af dørtrin koster ekstra. Kontakt os allerede i dag for mere information vedrørende gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvpleje – vi er din gulvekspert, der tilbyder lokal gulvservice på hele Sjælland.

Vi er specialister i udførelse af:

Generelt slidte trægulveMange års slitage
Trægulve behandlet med fernisMalet trægulv
Gulve med mindre hakker og skaderMindske synlige pletter

Kontakt os allerede i dag

Det kan for eksempel anbefales at få ordnet dine gulve forinden et salg, da det er en meget lille investering sammenlignet med for eksempel at skulle gå ned i pris, for at få solgt. Ofte er det billigere end vores kunder regner med, og vi opfordrer derfor altid til at få et uforpligtende tilbud, så du på den måde ved, hvad du skal forholde dig til. Du kan ganske enkelt udfylde vores kontaktformular her, og så kontakter vi dig for at høre nærmere om din opgave. Du er ydermere meget velkommen til at ringe til os på telefon: +45 77 34 23 23 eller sende en mail til: kontakt@ncgulve.dk, så vil vi hurtigst mulig finde den bedste og billigste løsning for netop dine gulve, så du opnår det resultat du ønsker.

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning.Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Super god service og resultat!!Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Super oplevelse
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra

Giv dine gulve nyt liv med en gulvafhøvling og gulvafslibning

Vil du gerne give dine gamle gulve et nyt look med gulvafslibning eller gulvafhøvling? Så kan vi hos NC Gulve helt sikkert hjælpe dig. Vi har mere end 25 års erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandlinger. Vi kan hjælpe og vejlede dig hele vejen igennem processen fra gulvafhøvling, gulvafslibning til gulvpleje og gulvservice. Vi finder i fællesskab frem til, hvordan vi får dine gamle gulve til at se nye ud, og samtidigt sikrer vi, at resultatet bliver præcis, som du går og ønsker dig. Kontakt os endelig, allerede i dag, vedrørende afslibning af dine gulve. Vi ønsker at levere gulvbehandlinger af høj kvalitet til konkurrence dygtige priser. Vi mener ikke, at det er nødvendigt at gå på kompromis med kvaliteten for at kunne levere konkurrencedygtige priser på gulvafslibning og gulvpleje af dine trægulve. Vi oplever tit, at vores kunder stiller spørgsmålstegn ved, om deres gulve kan reddes, og dertil svarer vi altid: det kan de som regel sagtens!

Kan det betale sig at få gulvafslibning?
Ja, det kan det helt sikkert! Blot fordi dine gulvene er gamle, så er der, som udgangspunkt, ingen grund til at udskifte dem. I mange tilfælde kan du nøjes med at få dem slebet, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv og forlænge deres levetid. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling forinden, dette er i tilfælde af, at gulvene er meget slidte, eller har rester af fernis eller maling på. Når det så er sagt, er det selvfølgelig ikke alle gulve, der kan reddes, men sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning for netop dine gulve. Der er bestemt ingen grund til at lægge et helt nyt gulv, hvis det gamle trægulv kan reddes og samtidig komme til at ligne et helt nyt gulv. Derudover kan det også være en del billigere at få gulvet slebet kontra at lægge et nyt. Da alle gulve er forskellige, vurderer vi hver opgave for sig for at sikre dig den bedste og billigste pris på gulvafslibning. Du er meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Priser på gulvafslibning
Som sagt kan det godt betale sig at slibe de gamle gulve, det er bestemt en investering, der er godt givet ud. Vi har mange års erfaring inden for gulvservice og ved præcis hvad vi laver. Vi kan på den måde sikre, at vi opnår de flotteste resultater. Man skal dog være klar over, at når først gulvet er slebet, er det ikke bare lige at lave om igen, derfor gør vi meget ud af indledende samtaler. Vi ønsker derfor at afklare, hvilke drømme og muligheder der matcher dine ønsker bedst. På den måde opnår vi det flotteste resultat og de flotteste gulve, som stemmer overens med dine ønsker og forventninger. En anden årsag til at vi gør meget ud af de indledende møder, er fordi vi mener, at et godt samarbejde er nøglen til et godt resultat. Prisen på gulvafslibning afhænger blandt andet af antal m2, og omfanget af den gulvservice der skal udføres. Vi oplever i mange tilfælde, at vores gusvafslibningspriser er billigere end kunderne lige regner med. Det kan derfor godt betale sig at få et uforpligtende tilbud, så du har en specifik pris at gå ud fra. Du kan kontakte os allerede i dag, og få en god pris på gulvafslibning. Du kan læse meget mere om vores gusvafslibningspriser her. Vi giver de bedste og billigste priser på gulvafslibning uden at gå på kompromis med kvaliteten, vi er specialister i gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvservice og generel gulvpleje og efterbehandlinger. Vi kører på hele Sjælland, og da vi er centralt placeret i Storkøbehavn, kan vi med kort varsel komme ud og besigtige din opgave, give dig et uforpligtende tilbud samt besvare dine mulige spørgsmål.

Professionel afslibning af trægulve
Der kan være flere grunde til, at man er på udkig efter en gulvafsliber, som kan genskabe trægulvets oprindelige smukke look. Oftest ser vi, at de hyppigste årsager er: at dit gulv er begyndt at se gammelt og slidt ud, at dit gulv har fået mange ridser gennem tiden eller at du flytter ind i et nyt hus eller lejlighed og vil starte fra bunden med et flot og så godt som nyt gulv. Det kan også være, at du føler, at du vil forny tingene i dit hus. Vi kan sige så meget, at hvis du ejer et trægulv, så er det helt sikkert en god investering med en gulvafslibning, så du kan få dit gulvs oprindelige look tilbage. En af de største fordele ved at have et trægulv er, at du har mulighed for at have det i rigtig mange år, og så snart trægulvet begynder at se slidt ud, kan du få udført en gulvslibning eller gulvafhøvling, hvis dets tilstand er meget slidt. Derefter vil gulvet se næsten nyt ud igen. Ofte oplever vi, at kunder er i tvivl om, om det er nødvendigt at lægge nyt gulv, og dertil kan vi svare, at der som oftest ikke behov for at udskifte hele gulvet. Alt du i stedet behøver, er at kontakte NC Gulve og så klarer vi hele processen – vi er med fra start til slut. Vi starter altid med et indledende møde, hvor vi planlægger processen for netop dine gulve, vi aftaler pris samt tidshorisont, dernæst går vi i gang med processen. Du vil efterfølgende ikke tro dine egne øjne, når du ser resultatet. Dit gulv vil bogstavelig talt se ud som nyt og du vil spørge dig selv, hvorfor du ventede så længe med at få det gjort. Du kan roligt overlade din opgave til os.

Gulvafslibning København
Nc gulve udarbejdet gulvafslibning på hele sjælland, men vi har rigtig mange opgaver i København. Så hvis du står og mangler en gulvafsliber i københavn, så kan NC Gulve sagtens klare den opgave uden problemer.

København gulvafslibning er noget NC Gulve godt vil byde ind på fordi vi altid er lige i området omkring københavn. Hvis du ønsker et tilbud på Gulvafslibning i københavn kan du læse mere om vores gulvafslibning København her.

Godt vide inden en gulvafslibning eller gulvafhøvling
Når vi har lavet en aftale, er der følgende ting, du skal tage højde for. Det er vigtigt, at der er gjort klar til vores gulvmænd, hvad end det drejer sig om gulvafslibning, gulvafhøvling eller anden form for gulvbehandling. I alle rum og steder hvor der skal udføres arbejde, er det vigtigt at møbler og andet er fjernet på forhånd, så det ikke står i vejen. Det er ydermere vigtigt, at lokalet er helt ryddet, så vi nemt kan komme rundt med gulvmaskinen. I forhold til døre, paneler, lister og dørtrin, afhænger det af, hvad vi har aftalt i forhold til om det skal fjernes. Det kan være en nødvendighed at fjerne disse, da det sikrer, at vi kan komme ordentlig rundt omkring og høvle og slibe gulvet over det hele. Derfor effektivisere det processen, hvis du har klargjort ovenstående forinden vores ankomst, medmindre andet er aftalt. Som oftest kan du regne med, at fra vi begynder en gulvafslibning til vi er færdige med efterfølgende efterbehandling, eventuel lak, kan du regne med, at der går ca. 72 timer. Dette kan dog variere alt efter opgavens størrelse og lignende. Der må dog beregnes tørretid på hver opgave, samt at det kan tage længere tid, hvis dit gulv skal afhøvles forinden.

Ring til os
Få et tilbud