Lokal Gulvafslibning Valby

 
 

Gulvafslibning med tryghed

Er du bosat i Valby eller omegn, og trænger dine gulve til en kærlig hånd? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos NC Gulve har vi mange års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling. Vi har specialiseret os inden for gulvafslibning og rådgivning heraf. Ingen gulve er ens, og det kan derfor være meget forskelligt, hvilken behandling samt efterbehandling, der er behov for. Typisk vælges efterbehandling ud fra ønsker i forhold til det endelig resultat, samt hvilke behandling, der komplimenteret træsorten. Vi tilbyder forskellige efterbehandlinger – her kan læse mere om ludbehandlinger, lakbehandlinger og oliebehandlinger. Vi står altid klar til en uforpligtende snak i forhold til dine ønsker.

Gulvafslibning til dig der stiller høje krav til grundighedVi går meget op i at lytte til dine ønsker og drømme for resultatet. Det er vigtigt, at det resultat du ender med, stemmer overens med dine forventninger. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt med en gulvafhøvling, inden en gulvafslibning, hvis gulvet stand er meget dårligt. På denne måde sikre man et tilfredsstillende resultat. Du kan læse meget mere om gulvafhøvling her. Det er vigtigt for os at levere et tilfredsstillende og holdbart resultat. Derfor tilbyder vi naturligvis også garanti. Vi tilbyder op til 4 års garanti på alle opgaver, du kan læse vores betingelser og hvilke garanti du er dækket ind under her. Vi gør meget ud af, at du som kunde gennem hele processen kan føle dig tryg, ved vores tilstedeværelse i dit hjem. Vi værdsætter derfor en tæt dialog under udførelsen, og holder dig opdateret i forhold til, hvor vi er i processen.

Lave priser på gulvafslibningSom nævnt er alle gulve forskellige og priserne vil derfor også variere. Vi ønsker at tilbyde dig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har ingen faste priser men vi tilbyder en fast lav pris fra 69kr. pr. m2. Et hvert tilbud skræddersyes uforpligtende til dig, vi har ingen skjulte gebyrer. Inden vi indgår en aftale, har du en endelig pris og der er derfor ingen økonomiske overraskelser. Se vores priser på gulvafslibning

Kontakt din lokale gulvmand nær ValbyEr du nysgerrig for at høre mere? Så sidder vi klar til at tage imod din henvendelse. Du er meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så garanterer vi for, at du hører fra os indenfor 24 timer. Du har også mulighed for at ringe direkte til os på +45 77 34 23 23, eller sende os en mail til nc.gulvservice@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud