Gulvafslibning priser

Få professionel gulvafslibning med priser fra 69,- pr. m2.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Nyttig viden om gulvafslibning

 

Hvornår er gulvet tørt, så du kan gå på det?

Gulvet er tørt efter ca. 4 timer, men kommer an på varme/kulde forhold. Det kan derfor være individuelt fra gulv til gulv. Gulvet er først klar til at blive betrådt efter 24 timer. Du skal ikke lægger tæpper på gulvet op til 14 dage efter gulvafslibning og gulvet har en hærdetid på ca 14 dage.

Skinner mit gulv som på nogen af billederne?

Dit gulv vil aldrig komme til at skinne, som på nogle af vores billeder. Nogle af vores billeder er taget før tørretiden og derfor ser man et blankt skinnende udtryk. Vi bruger altid mat lak eller naturlak, som giver gulvene en flot overflade, som ikke skinner.

Hvornår kan I starte? 

Vi stræber efter at kunne klare din opgave inden for 7 dage, vi arbejder alle ugens dage. Vi vil derfor rykke ud til din opgave utroligt hurtigt. 

Mere end bare gulvafslibning

Gulvafslibning & Gulvafhøvling
Lak-, Olie- & Ludbehandlinger
Afslibning af trapper
Afslibning af træterrasse
Afslibning af bordplader
Høj kvalitet til lave priser

Har du brug for hjælp?

Ring til os. Vi har åbent alle ugens dage,
kl. 07.00 - 21.00
+45 77 34 23 23

Det siger vores kunder

    Grete Jørgensen

Vi har fået slebet mit trægulv i vores lejlighed på Amager. Vi er meget tilfredse med resultatet og super søde mennesker. 

    Claus Petersen

Noah kan sit kram, dygtig rådgivning helevejen igennem. Flot arbejde, klaret på et par dage. Vi er yderst tilfredse.

    Ikram Safi

Vi er netop flyttet ind i vores nye hus, men trægulvet var meget slidt. Vi tog kontakt til NC Gulve og fik et kanon tilbud. Det har vi ikke fortrudt. Smukt resultat.

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23.

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Har du brug for hjælp?

Ring til os. Vi har åbent alle ugens dage,
kl. 07.00 – 21.00
+45 77 34 23 23

Herunder kan du finde priseksempler

Hvid lak

Afslibning af 30 m2
Behandlet med 3x hvid lak
Inkl. afslibning af 2x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 4.500kr.

Inkl. moms

Naturlig lak

Afslibning af 50 m2
Behandlet med 3x naturlig lak
Inkl. afslibning af 3x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 7.700kr.

Inkl. moms

Hvid lud

Afslibning af 80 m2
Behandlet med 3x hvid lud
Inkl. afslibning af 4x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 11.400kr.

Inkl. moms

Aflibning  af  trappe

Afslibning
Behandlet med 3x hvid lud
Bortskaffelse af affald

Fra 200kr.

Inkl. moms

Afslibning af Terrase

Afslibning af 60 m2
Behandlet med 2x olie
Bortskaffelse af affald

Fra 8.100kr.

Inkl. moms

Ingen trægulve er ens – Derfor kan prisen variere

Priserne på gulvafslibning og gulvafhøvling kan variere rigtig meget. Derfor er der mange mennesker, som forsøger sig på egen hånd. Det er dog en opgave, hvor man hurtigt finder ud af at det er en for stor en mundfuld, og derfor bedre kan svare sig at købe sig fra opgaven, grundet manglende erfaring. Gulvafslibning kræver en utrolig præcision, hvis man skal undgå de klassiske slibemærker eller niveauforskelle i gulvets mønster.

Du skal have udstyret i orden
En anden væsentlig faktor er at udstyret ofte ikke er på plads, når man skal gøre det selv, der bliver brugt alternativer, og sparet rigtig meget på det som der ikke skal spares på, som fx sandpapir, udlejningsmaskiner osv. Desuden kan du ikke være sikker på, hvordan den slibe maskine du lejer hos det lokale byggemarked, har været behandlet af tidligere lejere. NC Gulvservice’s gulvslibere har altid de nødvendige værktøjer med på alle opgaver, så intet kan komme bag på dem. Desuden er sandpapiret som skal afslibe gulvet være korrekt. Et forkert sandpapir kan være katastrofalt for din gulvslibning. Vores gulveksperter vil altid kunne identificere en korrekt sandpapirstype, som kan bruges til netop dit gulv, samt den rette mængde sandpapir. For lidt sandpapir vil direkte gå hen og ødelægge dit gulv og lave tydelige mærker efter sig.

Hvorfor vælge NC Gulve

En gulvafslibning kan redde næsten alle gulve

En gulvafslibning kan være med til at friske dine gamle slidte gulve op, hvis det bliver gjort ordenligt. Hos NC gulve kan du være helt sikker på at det bliver gjort korrekt første gang, men hvis uheldet skulle være ude (vi har endnu ikke prøvet det) så yder vi altid 100% tilfredshed garanti, for din sikkerhed. Vi kan garantere et godt resultat fordi vi har de bedste maskiner på markedet, som vi i årevis har brugt til at tilfredsstille vores kunder. Desuden har vi mange års erfaring, hvilket betyder at vi ved hvad vi laver, og hvordan vi nænsomt afsliber og behandler dit gulv. Nogen af vores maskiner er så kraftfulde at de ej heller kan lejes hos det lokale byggemarked. NC gulve er i besiddelse af nogen virkelig kraftige slibe maskiner, som kan levere den høje kvalitet som vi står inde for. Når gulvet er blevet slebet skal det have en efterbehandling. Vores efterbehandlinger kan bestå af enten lud, hvid lud, klar lak, hvid lak, natur olie eller hvid olie. Prisen på gulvafslibning samt efterbehandling kan varier fra gulv til gulv og hvilken type efterbehandling du ønsker.

Ligegyldig hvilket gulv eller hvilken efterbehandling du vælger, kan du være helt sikker på at du får den højeste kvalitet til den laveste pris.

Kontakt os allerede i dag

Det kan for eksempel anbefales at få ordnet dine gulve forinden et salg, da det er en meget lille investering sammenlignet med for eksempel at skulle gå ned i pris, for at få solgt. Ofte er det billigere end vores kunder regner med, og vi opfordrer derfor altid til at få et uforpligtende tilbud, så du på den måde ved, hvad du skal forholde dig til. Du kan ganske enkelt udfylde vores kontaktformular her, og så kontakter vi dig for at høre nærmere om din opgave. Du er ydermere meget velkommen til at ringe til os på telefon: +45 70 400 867 eller sende en mail til: nc.gulvservice@gmail.com, så vil vi hurtigst mulig finde den bedste og billigste løsning for netop dine gulve, så du opnår det resultat du ønsker.

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning. Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Super god service og resultat!! Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Super oplevelse
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra

Gulvafslibning pris hos NC Gulve

Er du på udkig efter en solid samarbejdspartner til gulvafslibning? Så er NC Gulve det helt rigtige sted for dig. Her finder du skarpe priser på gulvafslibning og det er ligegyldigt om det er trapper, teresser almindelige trægulve og om det er i lejlighed eller i parcelhus, NC Gulve kan klare det hele og vi kan byde ind på de fleste opgaver.

Gulvafslibning priser til erhverv

Er du påudkig efter en loyal samarbejdspartner til gulvafslibning i dit boligselskab? Så er Nc Gulve den helt rigtige samarbejdspartner, vi har arbejdet sammen med flere forskellige boligselskaber og har altid plads og lyst til at hjælpe flere boligselskaber med at få styr på fraflyttet lejligheder med videre.

Gulvafslibning priser København

Vi dækker hele sjælland med gulvafslibning med er du i københavn og skal have en gulvafslibning har vi altid en mand tæt på, som kan kigge på dit gulv i københavn og omegn. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er bosat i københavn og skal have en gulvafslibning pris, på dit trægulv. Gulvafslibning København er et af vores mest populære områder for afslibning af alle slags gulve.

Skal du have en pris på gulvafslibning pr. kvm skal du først kontakte os, da ingen gulve er ens betyder det at vi skal have et kig på gulvet inden vi kan komme med en pris på gulvet.

Gulvafslibning pris hos NC Gulve

Gulvafslibning Priser hos NC Gulve – Din pålidelige partner Er du på jagt efter en pålidelig samarbejdspartner til din gulvafslibning? NC Gulve er det perfekte valg for dig. Vi har specialiseret os i gulvafslibning, en essentiel service for at opretholde dine gulves skønhed og levetid. Med vores dygtige team af eksperter, kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser på gulvafslibning, uanset om det drejer sig om trapper, terrasser, almindelige trægulve, og uanset om det er i en lejlighed eller i et parcelhus. NC Gulve har kapaciteten til at håndtere alle slags opgaver.

Vores stærke fokus på kvalitet og kundetilfredshed har skabt os et solidt omdømme i branchen. Vi arbejder altid for at levere de bedste resultater, uanset projektets størrelse. Hvad enten det er en enkel gulvafslibning i en lille lejlighed eller et stort projekt i et parcelhus, behandler vi hver opgave med samme engagement og professionalisme.

Erhvervs Gulvafslibning Priser Vi forstår de særlige krav, som kommer med store erhvervsprojekter. Leder du efter en loyal samarbejdspartner til gulvafslibning i dit boligselskab? NC Gulve er den ideelle partner. Vi har mange års erfaring og har samarbejdet med mange forskellige boligselskaber. Vores brede vifte af gulvservices, kombineret med vores konkurrencedygtige priser, gør os til et oplagt valg.

Hos NC Gulve har vi altid kapacitet og vilje til at assistere flere boligselskaber med at holde styr på fraflyttede lejligheder og lignende. Vi ved, at vedligeholdelse af gulve kan være en stor udfordring for boligselskaber, og vi er her for at hjælpe. Uanset om det er reparation, restaurering eller afslibning, kan vi sikre, at dine gulve er i topform og klar til de nye beboere.

Gulvafslibning Priser i København Geografisk dækker vi hele Sjælland med vores gulvafslibningsservice, men København og omegn er vores mest populære område. Hvis du er i København og har brug for gulvafslibning, har vi altid en medarbejder i nærheden, der kan vurdere dit gulv. København er kendt for sine mange smukke ældre bygninger, og mange af disse har brug for vores ekspertise til at opretholde og forbedre deres trægulve.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du bor i København og ønsker en pris på gulvafslibning af dit trægulv. Vi har en lang række kunder i København og har opbygget en stærk lokal tilstedeværelse. Vores gulvafslibningstjenester er alsidige og omfatter alt fra lette overfladebehandlinger til mere omfattende renoveringer.

Hvis du ønsker en pris på gulvafslibning pr. kvm, skal du først kontakte os, da ingen gulve er ens. Hvert gulv har sin egen unikke karakter og kræver en tilpasset tilgang. Dette betyder, at vi skal se dit gulv, før vi kan give dig en nøjagtig pris. Vi tilbyder gratis konsultationer og vil med glæde komme ud til dit hjem eller din virksomhed for at vurdere dine gulve og diskutere dine muligheder.

Uanset dit gulvs tilstand, står vi klar til at hjælpe med professionel rådgivning og kvalitetsservice. Vores mål er at sørge for, at dine gulve ser bedst muligt ud, og at de holder sig smukke og holdbare i mange år. Hvis du har brug for en pålidelig, effektiv og prisvenlig gulvafslibning, er NC Gulve den rigtige partner for dig.

Gulvafslibning priser København

Vi dækker hele sjælland med gulvafslibning med er du i københavn og skal have en gulvafslibning har vi altid en mand tæt på, som kan kigge på dit gulv i københavn og omegn. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er bosat i københavn og skal have en gulvafslibning pris, på dit trægulv. Gulvafslibning København er et af vores mest populære områder for afslibning af alle slags gulve.

Skal du have en pris på gulvafslibning pr. kvm skal du først kontakte os, da ingen gulve er ens betyder det at vi skal have et kig på gulvet inden vi kan komme med en pris på gulvet.

Ring til os
Få et tilbud