fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Priser

Få professionel gulvafslibning med priser fra 69,- pr. m2.

Se priserFå et uforpligtende tilbud

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Priseksempler på gulvafslibning

Hvid mat lak
N

Afslibning af 30 m2.

N

Behandlet med 3x hvid lak

N

Inkl. afslibning af dørtrin

Fra 6.900,- kr

inkl. moms
Naturlig mat lak
N

Afslibning af 50 m2.

N

Behandlet med 3x naturlig lak

N

Inkl. afslibning af dørtrin

Fra 9.500,- kr

inkl. moms
Hvid lud og hvid sæbe
N

Afslibning af 80 m2.

N

Behandling med hvid lud & hvid sæbe

N

Inkl. afslibning af dørtrin

Fra 14.500,- kr

inkl. moms

Hvad er inkluderet i vores pris på gulvafslibning?

Afslibning af trægulv inkl. slibe materialer og maskiner.

En gulvmand med mange års erfaring.

Oprydning og bortskaffelse af affald.

Gulvbehandling efter afslibning af trægulv.

Alle vores priser på gulvafslibning er inkl. moms.

Høj kvalitet til laveste priser.

Gulvafslibning har aldrig været lettere 

Modtag tilbud online

Du er få klik fra et gratis tilbud

Ring til os

Vi har døgnåbent

Ingen trægulve er ens – Derfor kan prisen variere

Priserne på gulvafslibning og gulvafhøvling kan variere rigtig meget. Derfor er der mange mennesker, som forsøger sig på egen hånd. Det er dog en opgave, hvor man hurtigt finder ud af at det er en for stor en mundfuld, og derfor bedre kan svare sig at købe sig fra opgaven, grundet manglende erfaring. Gulvafslibning kræver en utrolig præcision, hvis man skal undgå de klassiske slibemærker eller niveauforskelle i gulvets mønster.

Ofte stillede spørgsmål om pris på gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig - er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Hvorfor vælge NC Gulve

Du skal have udstyret i orden

En anden væsentlig faktor er at udstyret ofte ikke er på plads, når man skal gøre det selv, der bliver brugt alternativer, og sparet rigtig meget på det som der ikke skal spares på, som fx sandpapir, udlejningsmaskiner osv. Desuden kan du ikke være sikker på, hvordan den slibe maskine du lejer hos det lokale byggemarked, har været behandlet af tidligere lejere. NC Gulvservice’s gulvslibere har altid de nødvendige værktøjer med på alle opgaver, så intet kan komme bag på dem. Desuden er sandpapiret som skal afslibe gulvet være korrekt. Et forkert sandpapir kan være katastrofalt for din gulvslibning. Vores gulveksperter vil altid kunne identificere en korrekt sandpapirstype, som kan bruges til netop dit gulv, samt den rette mængde sandpapir. For lidt sandpapir vil direkte gå hen og ødelægge dit gulv og lave tydelige mærker efter sig.

En gulvafslibning kan redde næsten alle gulve

En gulvafslibning kan være med til at friske dine gamle slidte gulve op, hvis det bliver gjort ordenligt. Hos NC gulve kan du være helt sikker på at det bliver gjort korrekt første gang, men hvis uheldet skulle være ude (vi har endnu ikke prøvet det) så yder vi altid 100% tilfredshed garanti, for din sikkerhed. Vi kan garantere et godt resultat fordi vi har de bedste maskiner på markedet, som vi i årevis har brugt til at tilfredsstille vores kunder. Desuden har vi mange års erfaring, hvilket betyder at vi ved hvad vi laver, og hvordan vi nænsomt afsliber og behandler dit gulv. Nogen af vores maskiner er så kraftfulde at de ej heller kan lejes hos det lokale byggemarked. NC gulve er i besiddelse af nogen virkelig kraftige slibe maskiner, som kan levere den høje kvalitet som vi står inde for. Når gulvet er blevet slebet skal det have en efterbehandling. Vores efterbehandlinger kan bestå af enten lud, hvid lud, klar lak, hvid lak, natur olie eller hvid olie. Prisen på gulvafslibning samt efterbehandling kan varier fra gulv til gulv og hvilken type efterbehandling du ønsker.

Ligegyldig hvilket gulv eller hvilken efterbehandling du vælger, kan du være helt sikker på at du får den højeste kvalitet til den laveste pris.

Få et gratis tilbud

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Her kommer mere tekst om priser på gulvafslibning snart.

Få et gratis tilbud

Gulvafslibning pris hos NC Gulve

Er du på udkig efter en solid samarbejdspartner til gulvafslibning? Så er NC Gulve det helt rigtige sted for dig. Her finder du skarpe priser på gulvafslibning og det er ligegyldigt om det er trapper, teresser almindelige trægulve og om det er i lejlighed eller i parcelhus, NC Gulve kan klare det hele og vi kan byde ind på de fleste opgaver.

 

Gulvafslibning priser til erhverv

Er du påudkig efter en loyal samarbejdspartner til gulvafslibning i dit boligselskab? Så er Nc Gulve den helt rigtige samarbejdspartner, vi har arbejdet sammen med flere forskellige boligselskaber og har altid plads og lyst til at hjælpe flere boligselskaber med at få styr på fraflyttet lejligheder med videre.

Gulvafslibning priser København

Vi dækker hele sjælland med gulvafslibning med er du i københavn og skal have en gulvafslibning har vi altid en mand tæt på, som kan kigge på dit gulv i københavn og omegn. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er bosat i københavn og skal have en gulvafslibning pris, på dit trægulv. Gulvafslibning København er et af vores mest populære områder for afslibning af alle slags gulve.

Skal du have en pris på gulvafslibning pr. kvm skal du først kontakte os, da ingen gulve er ens betyder det at vi skal have et kig på gulvet inden vi kan komme med en pris på gulvet.

 

Få et gratis tilbud
Ring nu
Indhent tilbud