Gulvafslibning priser

 
Priser på Gulvafslibning og gulvbehandling kan variere fra gulv til gulv, da ikke alle gulve er ens. Bliv ringet op og få en uforpligtende snak med én af vores gulveksperter.

Vores priser starter fra 69,- DKK pr. m2.


Vi samler på tilfredse kunder Baseret på 35 anmeldelserFacebook
 

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hvad er inkluderet i vores gulvafslibning priser


Alle vores priser er inkl. gulvafslibning, efterbehandling, materialer, arbejdsløn, oprydning og moms.

Gulvafslibning uden efterbehandling


Vi tilbyder et af markedets laveste priser på gulvafslibning alene, nemlig 69,- DKK pr. m2.*
Denne løsning giver dig muligheden for selv at efterbehandle dit gulv.
Vores gulvafsliber sliber gulvet og polerer det, så det er klar til valgfri efterbehandling.

* Vi har en mindstepris på 2.000,- DKK

Gulvafslibning + lud


Denne behandling af gulvet vælges hvis du ønsker et naturligt look af dit trægulv.
Denne behandling kan også bruges til at give gulvet et lysere look, da der findes en hvid lud.
Lud behandling er først helt færdig når det har fået 2-4 omgange sæbevand.

Gulvafslibning med lakLak behandling af dit trægulv giver det den solid, modstandsdygtig og slidstærk overflade, samtidig er lak nem at vedligeholde.
Vi tilbyder mange forskellige lak typer, da vi ønsker at kunne opfylde alle vores kunders behov.


Udfyld ovenstående kontaktformular eller kontakt os på tlf. +45 77 34 23 23

Vil du vide mere om vores gulvafslibning?Priserne på gulvafslibning og gulvafhøvling kan variere rigtig meget. Derfor er der mange mennesker, som forsøger sig på egen hånd. Det er dog en opgave, hvor man hurtigt finder ud af at det er en for stor en mundfuld, og derfor bedre kan svare sig at købe sig fra opgaven, grundet manglende erfaring. Gulvafslibning kræver en utrolig præcision, hvis man skal undgå de klassiske slibemærker eller niveauforskelle i gulvets mønster.

Du skal have udstyret i ordenEn anden væsentlig faktor er at udstyret ofte ikke er på plads, når man skal gøre det selv, der bliver brugt alternativer, og sparet rigtig meget på det som der ikke skal spares på, som fx sandpapir, udlejningsmaskiner osv. Desuden kan du ikke være sikker på, hvordan den slibe maskine du lejer hos det lokale byggemarked, har været behandlet af tidligere lejere. NC Gulvservice’s gulvslibere har altid de nødvendige værktøjer med på alle opgaver, så intet kan komme bag på dem. Desuden er sandpapiret som skal afslibe gulvet være korrekt. Et forkert sandpapir kan være katastrofalt for din gulvslibning. Vores gulveksperter vil altid kunne identificere en korrekt sandpapirstype, som kan bruges til netop dit gulv, samt den rette mængde sandpapir. For lidt sandpapir vil direkte gå hen og ødelægge dit gulv og lave tydelige mærker efter sig.

En gulvafslibning kan redde næsten alle gulveEn gulvafslibning kan være med til at friske dine gamle slidte gulve op, hvis det bliver gjort ordenligt. Hos NC gulve kan du være helt sikker på at det bliver gjort korrekt første gang, men hvis uheldet skulle være ude (vi har endnu ikke prøvet det) så yder vi altid 100% tilfredshed garanti, for din sikkerhed. Vi kan garantere et godt resultat fordi vi har de bedste maskiner på markedet, som vi i årevis har brugt til at tilfredsstille vores kunder. Desuden har vi mange års erfaring, hvilket betyder at vi ved hvad vi laver, og hvordan vi nænsomt afsliber og behandler dit gulv. Nogen af vores maskiner er så kraftfulde at de ej heller kan lejes hos det lokale byggemarked. NC gulve er i besiddelse af nogen virkelig kraftige slibe maskiner, som kan levere den høje kvalitet som vi står inde for. Når gulvet er blevet slebet skal det have en efterbehandling. Vores efterbehandlinger kan bestå af enten lud, hvid lud, klar lak, hvid lak, natur olie eller hvid olie. Prisen på gulvafslibning samt efterbehandling kan varier fra gulv til gulv og hvilken type efterbehandling du ønsker.

Ligegyldig hvilket gulv eller hvilken efterbehandling du vælger, kan du være helt sikker på at du får den højeste kvalitet til den laveste pris.
 
 
Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud