Gulvafslibning Frederiksberg

Gulvafsliber NC gulve er din professionelle gulvafsliber på Frederiksberg. Vi tager os af alt lige fra gulvafslibning til overfladebehandling af dine trægulve, så uanset hvilken gulvsliber- eller efterbehandlingsprojekt du står over for, står vi klar til at hjælpe dig.

Hvem er NC Gulve?

Gulvafsliber NC gulve er et firma beliggende i stor København, vi er et hurtigt voksende team bestående af engageret og dygtige gulvafsliberer. Vi ved, at gulvafslibning kan være en uoverskuelig opgave, hvis man ikke har erfaring med, hvordan forskelligt træ reagere, når det bliver slebet, men heldigvis har vi dygtige ansatte som har mange års erfaring med gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve.
Hos os har vi kunden i centrum. Det betyder at vi altid sætter os tid til at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan skabe de bedste forudsætninger for dig og dit projekt.
Udover gulvafslibning, får du også gode råd og vejledning med på vejen, så du ikke står tilbage med et flot gulv du ikke ved, hvordan du skal vedligeholde.

Fokus på gulvafslibning på Frederiksberg

Hos NC Gulve påtager vi opgaver på hele Sjælland, men vi har altid en gulvmand i nærheden af København, som i løbet af ingen tid kan give dig et uforpligtende tilbud. - Vi har både fokus på private som erhvervs opgaver, og har alle kompetencerne til at udfører store gulvsliber opgaver. Vores mange års erfaring har givet os en omfattende en bred vifte af projekter.

Kontakt os - NC Gulve - Gulvafsliber på Frederiksberg

Ønsker du et seriøst tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg, eller mangler du blot en erfaren gulvmandsmening? Kan du kontakte os på tlf. 22504306. Vores kunder er alt fra institutioner, ejerforeninger til private personer, så vi kan helt sikkert sætte et fornuftigt tilbud der passer til dig og dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

Udpluk fra seneste projekter

gulvafslibning stue

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud