fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Frederiksberg
 Høj kvalitet til lav pris

Få et GRATIS tilbud

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Lokal gulvafslibning på Frederiksberg

Gulvafsliber NC gulve er din professionelle gulvafsliber på Frederiksberg. Vi tager os af alt lige fra gulvafslibning til overfladebehandling af dine trægulve, så uanset hvilken gulvsliber- eller efterbehandlingsprojekt du står over for, står vi klar til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning på Frederiksberg med stor erfaring

       Hvem er NC Gulve nær Frederiksberg?

Gulvafsliber NC gulve er et firma beliggende i stor København, vi er et hurtigt voksende team bestående af engageret og dygtige gulvafsliberer. Vi ved, at gulvafslibning kan være en uoverskuelig opgave, hvis man ikke har erfaring med, hvordan forskelligt træ reagere, når det bliver slebet, men heldigvis har vi dygtige ansatte som har mange års erfaring med gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve.
Hos os har vi kunden i centrum. Det betyder at vi altid sætter os tid til at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan skabe de bedste forudsætninger for dig og dit projekt.
Udover gulvafslibning, får du også gode råd og vejledning med på vejen, så du ikke står tilbage med et flot gulv du ikke ved, hvordan du skal vedligeholde.

Fokus på gulvafslibning på Frederiksberg

Hos NC Gulve påtager vi opgaver på hele Sjælland, men vi har altid en gulvmand i nærheden af København, som i løbet af ingen tid kan give dig et uforpligtende tilbud. – Vi har både fokus på private som erhvervs opgaver, og har alle kompetencerne til at udfører store gulvsliber opgaver. Vores mange års erfaring har givet os en omfattende en bred vifte af projekter.

Gulvafslibning Frederiksberg med erfaring

Når du skal vælge en gulvsliber på Frederiksberg er det vigtigt at vælge en med mange års erfaring, så dit resultat stemmer over ens med betalingen. Hos NC Gulve har alle vores gulvslibere minimum 10 års erfaring og det betyder at vores kvalitet er i top. Skal du have slebet dit trægulv, kan Nc Gulve Frederiksberg være konkurrencedygtig på prisen på gulvafslibning, vores priser er faktisk så billige at du ikke vil tro din egne øre, når vi fortæller dig prisen – uden at være urealistisk selvfølgelig. 

Billig gulvafslibning Frederiksberg

Skal du have en gulvafslibning og efterbehandling af dine trægulve er det vigtigt at du vælger det rigtige sted. Det kan du gøre ved at stille lidt krav til det gulvfirma du vælger, men når du gør det skal du også være opmærksom på at det også kan blive for billigt – og for billigt betyder at firmaet ofte ikke kan holde hvad de lover. Hos NC Gulve nær Frederiksberg er vores gulvafslibning billig, men ikke så billig at det går udover vores materialer, medarbejdere eller det udførte arbejde. Vores vigtigste opgave er at levere et flot slut resultat for dig som kunde. 

Kontakt os – NC Gulve – Gulvafsliber på Frederiksberg

Ønsker du et seriøst tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg, eller mangler du blot en erfaren gulvmandsmening? Kan du kontakte os på tlf. 22 50 43 06. Vores kunder er alt fra institutioner, ejerforeninger til private personer, så vi kan helt sikkert sætte et fornuftigt tilbud der passer til dig og dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud