Gulvafslibning Frederiksberg

Gulvafsliber NC gulve er din professionelle gulvafsliber på Frederiksberg. Vi tager os af alt lige fra gulvafslibning til overfladebehandling af dine trægulve, så uanset hvilken gulvsliber- eller efterbehandlingsprojekt du står over for, står vi klar til at hjælpe dig.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Hvem er NC Gulve nær Frederiksberg?

Gulvafsliber NC gulve er et firma beliggende i stor København, vi er et hurtigt voksende team bestående af engageret og dygtige gulvafsliberer. Vi ved, at gulvafslibning kan være en uoverskuelig opgave, hvis man ikke har erfaring med, hvordan forskelligt træ reagere, når det bliver slebet, men heldigvis har vi dygtige ansatte som har mange års erfaring med gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve.
Hos os har vi kunden i centrum. Det betyder at vi altid sætter os tid til at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan skabe de bedste forudsætninger for dig og dit projekt.
Udover gulvafslibning, får du også gode råd og vejledning med på vejen, så du ikke står tilbage med et flot gulv du ikke ved, hvordan du skal vedligeholde.

Fokus på gulvafslibning på Frederiksberg

Vi ved det kan være svært at overlade sin bolig til et firma eller en person som du kun lige har mødt. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe tryghed hos vores kunder. Vi ønsker at få vores kunder til at føle tryghed og velbehag, når boligen er i vores hænder, og derfor gør vi os altid umage med at være professionelle og meget ydmyge når vi udfører en opgave.

Hos NC Gulve påtager vi opgaver på hele Sjælland, men vi har altid en gulvmand i nærheden af København, som i løbet af ingen tid kan give dig et uforpligtende tilbud. – Vi har både fokus på private som erhvervs opgaver, og har alle kompetencerne til at udfører store gulvsliber opgaver. Vores mange års erfaring har givet os en omfattende en bred vifte af projekter.

Gulvafslibning Frederiksberg med erfaring

Når du skal vælge en gulvsliber på Frederiksberg er det vigtigt at vælge en med mange års erfaring, så dit resultat stemmer over ens med betalingen. Hos NC Gulve har alle vores gulvslibere minimum 10 års erfaring og det betyder at vores kvalitet er i top. Skal du have slebet dit trægulv, kan Nc Gulve Frederiksberg være konkurrencedygtig på prisen på gulvafslibning, vores priser er faktisk så billige at du ikke vil tro din egne øre, når vi fortæller dig prisen – uden at være urealistisk selvfølgelig.

Billig gulvafslibning Frederiksberg

Skal du have en gulvafslibning og efterbehandling af dine trægulve er det vigtigt at du vælger det rigtige sted. Det kan du gøre ved at stille lidt krav til det gulvfirma du vælger, men når du gør det skal du også være opmærksom på at det også kan blive for billigt – og for billigt betyder at firmaet ofte ikke kan holde hvad de lover. Hos NC Gulve nær Frederiksberg er vores gulvafslibning billig, men ikke så billig at det går udover vores materialer, medarbejdere eller det udførte arbejde. Vores vigtigste opgave er at levere et flot slut resultat for dig som kunde.

Kontakt os – NC Gulve

Ønsker du et seriøst tilbud på gulvafslibning på Frederiksberg, eller mangler du blot en erfaren gulvmandsmening? Kan du kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23, eller på mail Kontakt@ncgulve.dk. Vores kunder er alt fra institutioner, ejerforeninger til private personer, så vi kan helt sikkert sætte et fornuftigt tilbud der passer til dig og dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have et tilbud på din opgave eller hvis du ønsker at høre nærmere omkring, hvad vi kan gøre for dig. Vi tager os god tid til dig, og vi besvare gerne de spørgsmål du måtte have om vores service og ydelser.

Herunder kan du finde priseksempler

Hvid lak

Afslibning af 30 m2
Behandlet med 3x hvid lak
Inkl. afslibning af 2x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 4.500kr.

Inkl. moms

Naturlig lak

Afslibning af 50 m2
Behandlet med 3x naturlig lak
Inkl. afslibning af 3x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 7.700kr.

Inkl. moms

Hvid lud

Afslibning af 80 m2
Behandlet med 3x hvid lud
Inkl. afslibning af 4x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 11.400kr.

Inkl. moms

Aflibning  af  trappe

Afslibning
Behandlet med 3x hvid lud
Bortskaffelse af affald

Fra 200kr.

Inkl. moms

Afslibning af Terrase

Afslibning af 60 m2
Behandlet med 2x olie
Bortskaffelse af affald

Fra 8.100kr.

Inkl. moms

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning. Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Super god service og resultat!! Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Super oplevelse
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Ring til os
Få et tilbud