fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Hvidovre
 Høj kvalitet til lav pris

Få et GRATIS tilbud

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Lokal gulvafslibning i Hvidovre

Vi har hos NC Gulve mange års erfaring inden for gulvservice, vi har blandt andet specialiseret os i gulvafhøvling og gulvafslibning. Vores gulvmænd kører på hele Sjælland, og vi har hjulpet mange kunder fra Hvidovre, med at give deres gulve nyt liv. Hos NC Gulve går vi meget op i at vurdere hver opgave enkeltvis. Vi mener, at vi på den måde kan give dine gulve den bedst mulige behandling. Når du kontakter os, rådgiver vi dig i forhold til at opnå det bedste resultat, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning i Hvidovre med stor erfaring

Det er yderst vigtigt for os, at du som kunde får den bedste oplevelse og service i hvidovre kommune– samt at vi kan stå inde for det arbejde vi udfører for dig. Vi bruger derfor kun de bedste materialer af høj kvalitet. Det er vigtigt for os at give dig den rette rådgivning, og derved også den rette behandling. Vi sammensætter den bedste gulvafslibning og efterbehandling ud fra dine ønsker og drømme, så du opnår det ønskede resultat. Vi sætter en stor ære i at du skal føle dig tryg, ved at overlade din opgave til os.

Det kan være meget forskelligt alt efter stand af dit gulv, hvilken behandling der vil være bedst. Vi ser i de fleste tilfælde, at en gulvafslibning nær københavn er nok. I nogle tilfælde hvor gulvene er meget medtaget, kan det være nødvendigt at afhøvle gulvet forinden. Vi tilbyder altid den bedste efterbehandling, efter endt gulvafslibning – der er flere muligheder inden for ludbehandling, oliebehandling og lakbehandling. Her rådgiver vi dig i forhold til hvilken efterbehandling, som vil stemme overens med dine ønsker.

Bedste pris på gulvafslibning i Hvidovre

Da vi vurderer hver opgave for sig, har vi ingen faste priser. Vi mener, at vi på den måde kan give dig den bedst mulige pris. Det er vigtigt for os at kunne levere konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som udgangspunkt starter vores priser ved 69kr. pr. m2.

Kontak os i dag

Trænger dine gulve til en kærlig hånd? – så tøv ikke med at kontakte os! Vi kan kontaktes på + 45 22 50 43 06 eller nc.gulvservice@gmail.com – vores gulvmænd er klar til at tage en uforpligtende snak om dine gulve, samt fortælle dig hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt, og give dig en ide om hvor vi befinder os prismæssigt. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op inden for 24 timer.
Vi håber på at høre fra dig og ser frem til at give dine gulve nyt liv! 

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud