Gulvafslibning HvidovreVi har hos NC Gulve mange års erfaring inden for gulvservice, vi har blandt andet specialiseret os i gulvafhøvling og gulvafslibning. Vores gulvmænd kører på hele Sjælland, og vi har hjulpet mange kunder fra Hvidovre, med at give deres gulve nyt liv. Hos NC Gulve går vi meget op i at vurdere hver opgave enkeltvis. Vi mener, at vi på den måde kan give dine gulve den bedst mulige behandling. Når du kontakter os, rådgiver vi dig i forhold til at opnå det bedste resultat, som lever op til dine ønsker og forventninger. Det kan være meget forskelligt alt efter stand af dit gulv, hvilken behandling der vil være bedst. Vi ser i de fleste tilfælde, at en gulvafslibning er nok. I nogle tilfælde hvor gulvene er meget medtaget, kan det være nødvendigt at afhøvle gulvet forinden. Vi tilbyder altid den bedste efterbehandling, efter endt gulvafslibning – der er flere muligheder inden for ludbehandling, oliebehandling og lakbehandling. Her rådgiver vi dig i forhold til hvilken efterbehandling, som vil stemme overens med dine ønsker.

Mange års erfaring med gulvafslibning i HvidovreDet er yderst vigtigt for os, at du som kunde får den bedste oplevelse og service – samt at vi kan stå inde for det arbejde vi udfører for dig. Vi bruger derfor kun de bedste materialer af høj kvalitet. Det er vigtigt for os at give dig den rette rådgivning, og derved også den rette behandling. Vi sammensætter den bedste behandling ud fra dine ønsker og drømme, så du opnår det ønskede resultat. Vi sætter en stor ære i at du skal føle dig tryg, ved at overlade din opgave til os.

Bedste pris på gulvafslibning i HvidovreDa vi vurderer hver opgave for sig, har vi ingen faste priser. Vi mener, at vi på den måde kan give dig den bedst mulige pris. Det er vigtigt for os at kunne levere konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som udgangspunkt starter vores priser ved 69kr. pr. m2.

Kontak os i dagTrænger dine gulve til en kærlig hånd? – så tøv ikke med at kontakte os! Vi kan kontaktes på + 45 22 50 43 06 eller nc.gulvservice@gmail.com – vores gulvmænd er klar til at tage en uforpligtende snak om dine gulve, samt fortælle dig hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt, og give dig en ide om hvor vi befinder os prismæssigt. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op inden for 24 timer.
Vi håber på at høre fra dig og ser frem til at give dine gulve nyt liv!  

Udpluk fra seneste projekter

gulvafslibning stue

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Læs hvad vores kunder synes om os

NC Gulvservice har 5 ud af 5 stjerner baseret på 62 anmeldelser.
Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud