fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Rødovre
 Høj kvalitet til lav pris

Bliv ringet op

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Lokal gulvafslibning i Rødovre

Vi tilbyder hos NC Gulve billig gulvafslibning i Rødovre. Vi har mange års erfaring i gulvbranchen og har specialiseret os i gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi er bosat kort fra Rødovre og vi kan derfor hurtigt komme ud og kigge på dine gulve i Rødovre og omegn. Vi tilbyder gulvservice af høj kvalitet samt flere forskellige ydelser indenfor gulvservice. Vi vurderer hver enkelt opgave for sig. Vi kommer forbi dig og vurderer dine gulve, inden vi fastlægger en behandling og pris.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning i Rødovre med stor erfaring

Bedste gulvafsliber i Rødovre

Det er vigtigt for os med god kommunikation og et godt samarbejde. Vi sætter en stor ære i, at du skal føle dig tryg, ved at lade os behandle dine gulve. Det er vigtigt for os, at du ved hvor vi befinder os i processen, vi ønsker derfor at have løbende kontakt. Derudover går vi meget op i at overholde de aftaler og tidshorisonter, vi aftaler i fællesskab. Samt at kvaliteten af vores arbejde er høj. Vi mener sagtens, at det er muligt at have konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I de fleste tilfælde vil en gulvafslibning være nok, det ses dog i nogle tilfælde, at det kan være nødvendigt at afhøvle trægulvet først – herefter sliber vi gulvet, og til sidst får det en efterbehandling. Der er flere forskellige muligheder for efterbehandling. Herunder tilbyder vi blandt andet ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling – alle behandlinger har fordele og ulemper, samt forskellige resultater. Vi rådgiver dig i forhold til dine ønsker og behov, hvad der passer bedst til netop dine gulve.

Vi har ingen faste priser, vi har dog en fast lav pris og den starter ved 69kr. pr. m2. Alle gulve vurderes individuelt, og herefter fastsætter vi den bedste og billigste pris for dig. Det er vigtigt for os at tilbyde konkurrencedygtige priser, derfor holder vi os opdateret i forhold til priser i gulvbranchen. Vi forsøger at give den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialer og udførelsen af arbejdet.

Kontakt os i dag

Så er du parat til at give dine gulve en chance til? Vi er klar til at hjælpe dig. Du kan både kontakte os på mail: nc.gulvservice@gmail.com eller på telefon: +45 22 50 43 06 – så tager vi gerne en uforpligtende snak, i forhold til dine ønsker og drømme for dine gulve. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så sørger vi for, at en af vores gulvmænd kontakter dig inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig, og give dine gulve nyt liv!

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud