Gulvafslibning RødovreVi tilbyder hos NC Gulve billig gulvafslibning i Rødovre. Vi har mange års erfaring i gulvbranchen og har specialiseret os i gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi er bosat kort fra Rødovre og vi kan derfor hurtigt komme ud og kigge på dine gulve i Rødovre og omegn. Vi tilbyder gulvservice af høj kvalitet samt flere forskellige ydelser indenfor gulvservice. Vi vurderer hver enkelt opgave for sig. Vi kommer forbi dig og vurderer dine gulve, inden vi fastlægger en behandling og pris. I de fleste tilfælde vil en gulvafslibning være nok, det ses dog i nogle tilfælde, at det kan være nødvendigt at afhøvle trægulvet først – herefter sliber vi gulvet, og til sidst får det en efterbehandling. Der er flere forskellige muligheder for efterbehandling. Herunder tilbyder vi blandt andet ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling – alle behandlinger har fordele og ulemper, samt forskellige resultater. Vi rådgiver dig i forhold til dine ønsker og behov, hvad der passer bedst til netop dine gulve.

Bedste gulvafsliber i RødovreDet er vigtigt for os med god kommunikation og et godt samarbejde. Vi sætter en stor ære i, at du skal føle dig tryg, ved at lade os behandle dine gulve. Det er vigtigt for os, at du ved hvor vi befinder os i processen, vi ønsker derfor at have løbende kontakt. Derudover går vi meget op i at overholde de aftaler og tidshorisonter, vi aftaler i fællesskab. Samt at kvaliteten af vores arbejde er høj. Vi mener sagtens, at det er muligt at have konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har ingen faste priser, vi har dog en fast lav pris og den starter ved 69kr. pr. m2. Alle gulve vurderes individuelt, og herefter fastsætter vi den bedste og billigste pris for dig. Det er vigtigt for os at tilbyde konkurrencedygtige priser, derfor holder vi os opdateret i forhold til priser i gulvbranchen. Vi forsøger at give den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialer og udførelsen af arbejdet.

Kontakt os i dagSå er du parat til at give dine gulve en chance til? Vi er klar til at hjælpe dig. Du kan både kontakte os på mail: nc.gulvservice@gmail.com eller på telefon: +45 22 50 43 06 – så tager vi gerne en uforpligtende snak, i forhold til dine ønsker og drømme for dine gulve. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så sørger vi for, at en af vores gulvmænd kontakter dig inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig, og give dine gulve nyt liv!

Udpluk fra seneste projekter

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud