fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Amager
Med mere end 25 års erfaring i høj kvalitet uden at betale for meget på hele Sjælland

+ 45 77 34 23 23

Få et uforpligtende tilbud i dag

5 ud af 5 stjerner på trustpilot

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Din lokale gulvsliber nær Amager

Hvis du har brug for gulvafslibning på Amager er NC Gulvservice et trygt valg. Vi har arbejdet i faget i mange år og sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste service og levere et fantastisk resultat hver gang. Vi har hovedsæde ikke langt fra Amager, det vil sige vi nemt og hurtigt kan komme til dig og give dig et prisoverslag på din opgave.

Så bor du i Amager og gerne vil have gulvafslibning fra en gulvsliber i nærheden, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning på Amager, København med stor erfaring

Hos NC Gulvservice nær Amager, får du en gulvsliber med mange års erfaring og viden omkring gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vi sørger altid for at følge med i udviklingen inden for nye afslibningsmetoder og efterbehandlinger, så vi kan give vores kunder den bedste service. Vi holder altid vores faglighed høj ved at bruge de nyeste teknikker, bedste maskiner og bedste materialer.

Tryg gulvafslibning på Amager og Tårnby

Vi ved det kan være svært at overlade sin bolig til et firma eller en person som du kun lige har mødt. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe tryghed hos vores kunder. Vi ønsker at få vores kunder til at føle tryghed og velbehag, når boligen er i vores hænder, og derfor gør vi os altid umage med at være professionelle og meget ydmyge når vi udfører en opgave.

Vi skaber tryghed for vores kunder gennem en god og åben dialog med dig, hvor vi får afstemmer dig og dine grænser. Jo mere vi ved om, hvordan du har det og hvordan du føler dig mest tryg, jo nemmere kan vi hjælpe dig. Derfor tager vi os altid god tid til at tale med dig og besvare dine spørgsmål og evt. bekymringer.

Vælg en gulvmand på Amager med erfaring

 

En gulvafslibning er ikke blot en gulvafslibing, det er en afslibning af dit trægulv, som skal være præsentabelt i mange år frem og som du kan være glad for. Derfor er det vigtigt at vælge en gulvsliber med mange års erfaring. Hos NC Gulve vælger du helt automatisk en gulvmand med mere end 10 års erfaring, som minimum. Det betyder trods den mange års erfaring ikke at vores priser på gulvafslibning ikke er konkurrencedygtige, selvom du hos andre får en gulvmand med langt mindre erfaring med afslibning af trægulve.

Gulvmand med brede armbevægelser i Københavns kommunne og Tårnby kommune

 Vi er så priviligeret at vi har flere biler kørende på sammetid, det vil sige at vi kan nå ud til alle afkroge af det danske land og Amager og Tårnby er ikke en undtagelse. Så skal du bruge en gulvsliber på øen skal du slet ikke være i tvivl om at NC Gulve nær Amager og tårnby kan løse opgaven for dig. 

 

Kontakt os for mere information

Hvis du bor på Amager, Tårnby eller omegn, og du gerne vil have finde en gulvsliber, der tilbyder høj service og flotte resultater, er NC Gulvservice det helt rigtige valg. Du skal ikke tøve med at kontakte os, for dit opkald vil altid være gratis og helt uforpligtende.

Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have et tilbud på din opgave eller hvis du ønsker at høre nærmere omkring, hvad vi kan gøre for dig. Vi tager os god tid til dig, og vi besvare gerne de spørgsmål du måtte have om vores service og ydelser.

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud