Slibning af gulv erfaringer og anbefalinger

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Hvordan finder du den rette gulvmand?

Når dit gulv skal slibes, er det de færreste, som kan klare det selv, og vi vil til enhver tid anbefale dig at få det udført af en professionel gulvmand. Men dernæst opstår næste spørgsmål – hvilket professionelt gulvfirma skal man vælge?

Brug din omgangskreds
Det vil ofte være en mulighed at rådføre dig i din nærmeste omgangskreds. Her vil du formentligt finde nogle, som har stået i lignende situation, som enten kan anbefale eller fraråde dig gulvfirmaer. Det er altid en fordel at gøre brug af venner, familie og bekendtes netværk, da der ofte er nogen, som har erfaring selv eller kender nogen som har. Finder du ikke svaret her, er der også mange andre måder at finde det på.

Se på tidligere kunders oplevelse

Du kan på de fleste professionelle gulvfirmaers hjemmesider finde anbefalinger fra tidligere kunder. Her kan du danne dig et overblik over, om kunderne har været tilfredse med det leverede arbejde. Derudover har mange gulvfirmaer også før og efter billeder, så du kan få en idé om, hvilke resultater de kan og har leveret.
Der er også andre muligheder for at læse anmeldelser, blandt andet på Google eller Trustpilot som begge har samlinger af anmeldelser for blandt andet gulvfirmaer. Har firmaet en høj tilfredshedsscore og positive tilkendegivelser, er det et tegn på, at du kan være tryg ved firmaet, samt at de leverer arbejde af høj kvalitet med tilfredsstillende resultater.

Ydermere er der også muligheden for at rådføre dig via sociale medier, ofte vil der fx være Facebookgrupper, hvor man har mulighed for at komme i kontakt med andre, som har stået i samme situation – måske i ens nærområde, så man er sikker på, at det er et område gulvfirmaet arbejder i. Hos NC Gulve hjælper vi kunder på hele Sjælland.

 Vi vil også altid anbefale dig at kontakte gulvfirmaet, hvilket oftest er helt uforpligtende. Dette giver dig en idé om, hvad de kan tilbyde, hvordan de kan rådgive dig og deres erfaringer. Hos NC Gulve finder vi det yderst vigtigt at have en god dialog med vores kunder, inden vi påbegynder arbejdet. Det er vigtigt, at vi har en fælles forståelse, så vi kan levere lige netop det resultat, som du ønsker og forventer. Da vi har mange års erfaring, har vi også stor erfaring med at rådgive vores kunder til det rette valg – tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag, helt uforpligtende og gratis!

Kontakt os allerede i dag

Det kan for eksempel anbefales at få ordnet dine gulve forinden et salg, da det er en meget lille investering sammenlignet med for eksempel at skulle gå ned i pris, for at få solgt. Ofte er det billigere end vores kunder regner med, og vi opfordrer derfor altid til at få et uforpligtende tilbud, så du på den måde ved, hvad du skal forholde dig til. Du kan ganske enkelt udfylde vores kontaktformular her, og så kontakter vi dig for at høre nærmere om din opgave. Du er ydermere meget velkommen til at ringe til os på telefon: +4577 34 23 23 eller sende en mail til: kontakt@ncgulve.dk, så vil vi hurtigst mulig finde den bedste og billigste løsning for netop dine gulve, så du opnår det resultat du ønsker.

Ring til os
Få et tilbud