fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Slibning af gulv erfaringer og anbefalinger

Hvordan finder du den rette gulvmand? 

Når dit gulv skal slibes, er det de færreste, som kan klare det selv, og vi vil til enhver tid anbefale dig at få det udført af en professionel gulvmand. Men dernæst opstår næste spørgsmål – hvilket professionelt gulvfirma skal man vælge?

 

 

Brug din omgangskreds

Det vil ofte være en mulighed at rådføre dig i din nærmeste omgangskreds. Her vil du formentligt finde nogle, som har stået i lignende situation, som enten kan anbefale eller fraråde dig gulvfirmaer. Det er altid en fordel at gøre brug af venner, familie og bekendtes netværk, da der ofte er nogen, som har erfaring selv eller kender nogen som har. Finder du ikke svaret her, er der også mange andre måder at finde det på.

Se på tidligere kunders oplevelse

Du kan på de fleste professionelle gulvfirmaers hjemmesider finde anbefalinger fra tidligere kunder. Her kan du danne dig et overblik over, om kunderne har været tilfredse med det leverede arbejde. Derudover har mange gulvfirmaer også før og efter billeder, så du kan få en idé om, hvilke resultater de kan og har leveret.

Der er også andre muligheder for at læse anmeldelser, blandt andet på Google eller Trustpilot som begge har samlinger af anmeldelser for blandt andet gulvfirmaer. Har firmaet en høj tilfredshedsscore og positive tilkendegivelser, er det et tegn på, at du kan være tryg ved firmaet, samt at de leverer arbejde af høj kvalitet med tilfredsstillende resultater.

 

Ydermere er der også muligheden for at rådføre dig via sociale medier, ofte vil der fx være Facebookgrupper, hvor man har mulighed for at komme i kontakt med andre, som har stået i samme situation – måske i ens nærområde, så man er sikker på, at det er et område gulvfirmaet arbejder i. Hos NC Gulve hjælper vi kunder på hele Sjælland.

 

Vi vil også altid anbefale dig at kontakte gulvfirmaet, hvilket oftest er helt uforpligtende. Dette giver dig en idé om, hvad de kan tilbyde, hvordan de kan rådgive dig og deres erfaringer. Hos NC Gulve finder vi det yderst vigtigt at have en god dialog med vores kunder, inden vi påbegynder arbejdet. Det er vigtigt, at vi har en fælles forståelse, så vi kan levere lige netop det resultat, som du ønsker og forventer. Da vi har mange års erfaring, har vi også stor  erfaring med at rådgive vores kunder til det rette valg – tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag, helt uforpligtende og gratis!

Hvorfor vælge NC Gulve?

99% støvfrie maskiner

Sender altid en gulvmand med mange års erfaring

Fast lav pris i høj kvalitet

3 års garanti

Få et uforpligtende tilbud

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud