Ludbehandling 

Ludbehandling af trægulve er en populær form for gulvbehandling, idet at behandlingen forhindrer gulvet i at få den orange farve, som får gulvet til at se gammel ud.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Ludbehandling er et populært valg

Ludbehandling af trægulve er en populær form for gulvbehandling, idet at behandlingen forhindrer gulvet i at få den orange farve, som får gulvet til at se gammel ud.
Denne misfarvning undgås i stor stil, ved at få udført en ludbehandling af dit gulv, da den modarbejder træets naturlige garvesyre.

Ludbehandling giver træet en flot tonet farve
Lud har denne smukke lyse farve og giver træet et helt fantastisk look, samtidig bibeholder ludbehandlingen træets naturlige struktur. Desuden er der er kæmpe fordel ved at vælge denne behandlingsform af gulvet: du kan nemlig fjerne ridser og hakker med en spand sæbevand, da sæben får træet til at rejse sig og dermed udvinde ujævnheden.
Lud er fremstillet af læsket kalk blandet op med vand og derefter tilsat naturligt voks og harpiks, som vi kender fra træerne selv.

Vi har erfaring med alle slags trægulve, b.la. fyrretræsgulv, parketgulv, egetræsgulv. Derudover har vi også stor ekspertise inden for ludbehandling af trapper og bordplader.

Ludbehandling hvordan påføres det?

Der skal altid udføreres en gulvafslibning på det gulv du ønsker, inden at ludbehandlingen kan påføres. Når gulvet er ny slebet tilføres luden med en pensel, rulle eller svamp. Efter ludbehandlingen finsliber vi dit gulv så den får den sidste finish. Til sidst rydder vi op og støvsuger, så den sidste overfladebehandling kan påføres. Det er som regel altid en sæbebehandling vi beskytter med til sidst.

Lad NC Gulvservice hjælpe dig med din ludbehandling
Vi har mange års erfaring med ludbehandling og vi kan sagtens hjælpe dig med at få flotte skinnende gulve igen. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular også kontakter vi dig inden for 24 timer, med et ganske gratis tilbud, som du til enhver tid kan afslå. Tip: Den almindelige vedligeholdelse af ludbehandlet gulve For at holde dine nye ludbehandlet gulve pæne, skal du huske at vaske gulvet med en tyktflydende gulvsæbe som kan købes i det fleste byggemarkeder. I starten skal du bruge rigtig meget sæbe og som tiden går kan du trappe ned til et mere normalt sæbe niveau. Husk altid at læse anvisningerne på den sæbe du har købt, så du ikke ødelægger træet.

Modtag et gratis tilbud 

Vil du hører mere om NCGulve og vores erfaring med gulvbehandling samt modtage et gratis tilbud, så tryk her. Vi tager gerne en uforpligtende snak om jeres projekt, vi deler gerne ud af vores ekspertise og kommer med gode råd, alt sammen helt gratis. Vi udfører gulvbehandling i villaer, lejligheder, sommerhuse, erhverv. Kontakt NCGulve for mere information. Vi kører på hele sjælland.

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23.

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Har du brug for hjælp?

Ring til os. Vi har åbent alle ugens dage,
kl. 07.00 – 21.00
+45 77 34 23 23

Herunder kan du finde priseksempler

Hvid lak

Afslibning af 30 m2
Behandlet med 3x hvid lak
Inkl. afslibning af 2x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 4.500kr.

Inkl. moms

Naturlig lak

Afslibning af 50 m2
Behandlet med 3x naturlig lak
Inkl. afslibning af 3x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 7.700kr.

Inkl. moms

Hvid lud

Afslibning af 80 m2
Behandlet med 3x hvid lud
Inkl. afslibning af 4x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 11.400kr.

Inkl. moms

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning. Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Super god service og resultat!! Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Super oplevelse
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra

Ring til os
Få et tilbud