fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Ludbehandling er et populært valg

Ludbehandling af trægulve er en populær form for gulvbehandling, idet at behandlingen forhindrer gulvet i at få den orange farve, som får gulvet til at se gammel ud.
Denne misfarvning undgås i stor stil, ved at få udført en ludbehandling af dit gulv, da den modarbejder træets naturlige garvesyre.

 

 

Ludbehandling giver træet en flot tonet farve

Lud har denne smukke lyse farve og giver træet et helt fantastisk look, samtidig bibeholder ludbehandlingen træets naturlige struktur. Desuden er der er kæmpe fordel ved at vælge denne behandlingsform af gulvet: du kan nemlig fjerne ridser og hakker med en spand sæbevand, da sæben får træet til at rejse sig og dermed udvinde ujævnheden.
Lud er fremstillet af læsket kalk blandet op med vand og derefter tilsat naturligt voks og harpiks, som vi kender fra træerne selv.

Vi har erfaring med alle slags trægulve, bla.a fyrretræsgulv, parketgulv, egetræsgulv. Derudover har vi også stor ekspertise inden for ludbehandling af trapper og bordplader.

Hvad er lud & ludbehandling

Lud er som sagt læsket kalk som er blandet op med vand, når luden påføres på dit nye trægulv vil det trænge ned i gulvet hvor det hærdes. Når luden er påført skal det efterbehandles med vores sæbebehandling som overfladebeskytter både træ og lud.

En sæbebehandling går ind og aktivere kalkstenen og giver en særdels hård og slidstærk overflade som ovenikøbet er smudsafvisende.

Ludbehandling hvordan påføres det?

Der skal altid udføreres en gulvafslibning på det gulv du ønsker, inden at ludbehandlingen kan påføres. Når gulvet er ny slebet tilføres luden med en pensel, rulle eller svamp. Efter ludbehandlingen finsliber vi dit gulv så den får den sidste finish. Til sidst rydder vi op og støvsuger, så den sidste overfladebehandling kan påføres. Det er som regel altid en sæbebehandling vi beskytter med til sidst.

Lad NC Gulvservice hjælpe dig med din ludbehandling

Vi har mange års erfaring med ludbehandling og vi kan sagtens hjælpe dig med at få flotte skinnende gulve igen. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående kontaktformular også kontakter vi dig inden for 24 timer, med et ganske gratis tilbud, som du til enhver tid kan afslå. Tip: Den almindelige vedligeholdelse af ludbehandlet gulve For at holde dine nye ludbehandlet gulve pæne, skal du huske at vaske gulvet med en tyktflydende gulvsæbe som kan købes i det fleste byggemarkeder. I starten skal du bruge rigtig meget sæbe og som tiden går kan du trappe ned til et mere normalt sæbe niveau. Husk altid at læse anvisningerne på den sæbe du har købt, så du ikke ødelægger træet.

Hvorfor vælge NC Gulve?

99% støvfrie maskiner

Sender altid en gulvmand med mange års erfaring

Fast lav pris i høj kvalitet

3 års garanti

Få et uforpligtende tilbud

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud