Lakbehandling 

Hvis du vælger en lakbehandling i forbindelse med gulvafslibning eller gulvafhøvling så vil du skabe et elegant og modstandsdygtigt trægulv.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Lakbehandling er det sikre valg

Hvis du vælger en lakbehandling i forbindelse med gulvafslibning eller gulvafhøvling så vil du skabe et elegant og modstandsdygtigt trægulv.

Trægulve med lakbehandling er nemme at rengøre og hvis du spilder på dit trægulv med lak vil det også være nemt at gøre rent. Lak trægulve er også modstandsdygtigt for slid, du skaber samtidig en hyggelig atmosfære med de lakeret trægulve.

Kontakt os med oliebehandling til trægulvafslibning

Vil du hører mere om NCGulve og vores erfaring med gulvbehandling samt modtage et uforpligtende tilbud, udfyld da nedenstående kontakt formular. Vi tager gerne en uforpligtende snak om jeres projekt, vi deler gerne ud af vores ekspertise og kommer med gode råd, alt sammen helt gratis. Kan kan hjælpe dig med at vælge den rette gulvbehandling, olie, lak eller lud. Vi udfører gulvbehandling i villaer, lejligheder, sommerhuse, erhverv. Kontakt NCGulve for mere information. Vi kører på hele Sjælland.

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23.

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Har du brug for hjælp?

Ring til os. Vi har åbent alle ugens dage,
kl. 07.00 – 21.00
+45 77 34 23 23

Det siger vores kunder

    Grete Jørgensen

Vi har fået slebet mit trægulv i vores lejlighed på Amager. Vi er meget tilfredse med resultatet og super søde mennesker. 

    Claus Petersen

Noah kan sit kram, dygtig rådgivning helevejen igennem. Flot arbejde, klaret på et par dage. Vi er yderst tilfredse.

    Ikram Safi

Vi er netop flyttet ind i vores nye hus, men trægulvet var meget slidt. Vi tog kontakt til NC Gulve og fik et kanon tilbud. Det har vi ikke fortrudt. Smukt resultat.

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Bekræftet
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning.Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Læs mere
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Bekræftet
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Læs mere
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
Bekræftet
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Læs mere
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Bekræftet
Super god service og resultat!!Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
Læs mere
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Bekræftet
Super oplevelse
Læs mere
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Bekræftet
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra
Læs mere