Reparation af lakeret gulv

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Kan et lakeret gulv repareres?

Lakerede gulve har rigtig mange fordele – blandt andet er de meget holdbare, nemme at rengøre og meget modstandsdygtige overfor snavs. Det er en meget populær efterbehandling og det er også ofte lakerede gulve vores kunder ender med at vælge.

Der er dog én ulempe, og det er, at det er næsten umuligt at reparere på et lakeret gulv. Nedenstående vi give dig en idé om, hvilke muligheder der er, hvis uheldet skulle være ude.

Kan du plet reparere dit lakeret gulv?

Når et gulv er behandlet med lak, skaber lakken en lukket og meget stærk overfalde, derfor er det ikke en mulighed at pletreparere gulvet. Dette kunne eksempelvis være gavnligt ved ridser og hakker, som man ved olierede gulve kan pletreparere. Der er derfor kun to muligheder for ”reparation” af lakerede gulve – det ene er genlakering og det andet er genslibning. Valget af disse afhænger af omfanget af skaderne på dit gulvs overflade, herunder blandt andet om skaden er gået igennem lakken.

Hvis der er tale om overfladiske ridser eller minimal slitage, vil vi typisk kunne udbedre skaden ved at genlakere dit gulv. Her bruger vi som udgangspunkt samme lak, som gulvet i første omgang har fået, medmindre du ønsker, at gulvet får et andet look.

Overflade skader på lakeret trægulv

Hvis skaderne er større end overfladiske – herunder synlige og store hakker og ridser, som er trængt længere ned i lakken end blot på overfladen, er der ingen vej uden om. Hvis skaden først er nede i træet, er det kun muligt at udbedre ved en genslibning. Da man ved en gulvafslibning fjerner overfladen samt det øverste lag af træet, skal gulvet efterfølgende igen have en efterbehandling, for at skabe den slidstærke og modstandsdygtige overflade.

Har uheldet være ude?
Er du i tvivl om skaderne på dit gulv, og om hvorvidt det er muligt blot at genlakere, eller en genslibning er en nødvendighed, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kigger gerne ud til dig, og vurderer omfanget af skaderne. Vi har hos NC Gulve mange års erfaring med gulvafslibning samt reparation af gulve, og kan derfor hurtigt vurdere hvilken løsning, som er bedst for dit gulv. Derudover giver vi dig samtidig et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os allerede i dag

Det kan for eksempel anbefales at få ordnet dine gulve forinden et salg, da det er en meget lille investering sammenlignet med for eksempel at skulle gå ned i pris, for at få solgt. Ofte er det billigere end vores kunder regner med, og vi opfordrer derfor altid til at få et uforpligtende tilbud, så du på den måde ved, hvad du skal forholde dig til. Du kan ganske enkelt udfylde vores kontaktformular her, og så kontakter vi dig for at høre nærmere om din opgave. Du er ydermere meget velkommen til at ringe til os på telefon: +4577 34 23 23 eller sende en mail til: kontakt@ncgulve.dk, så vil vi hurtigst mulig finde den bedste og billigste løsning for netop dine gulve, så du opnår det resultat du ønsker.

Ring til os
Få et tilbud