Hvidpigmentering af trægulv – Få et lyst gulv

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Ønsker du et lysere trægulv? Så er hvidpigmentering en mulighed!

Vi tilbyder tre måder, hvorpå du kan få et lysere gulv. Disse er hvidpigmenteret olie, hvidpigmenteret sæbe og hvidpigmenteret lak. Fælles for alle tre er, at de vil lysne dine gulve, samt fremhæve åre og den naturlige struktur i træet. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling som egner sig bedst til dine gulve, så læs med her

Fordelene ved hvidpigmentering
Hvidpigmenteret olie har den fordel, at det er meget slidstærkt og nemt at rengøre, derudover er det med oliebehandlinger en mulighed at reparere på gulvet, uden en ny gulvafslibning.

Hvidpigmenteret sæbe giver et mere rustikt og råt look. Derudover kan det lige som et olieret gulv repareres. Derudover er det en mulighed løbende at give gulvet en opfriskning, hvilket anbefales med jævne mellemrum. Dog skal man være opmærksom på, at denne behandling ikke er lige så slidstærk som eksempelvis lak, og den er derudover også mere modtagelig over for snavs.

Hvidpigmenteret lak giver en meget glat overflade, og der er her mulighed for at vælge forskellige typer af overflade. Vi tilbyder blank, halvmat eller mat lak. Vi rådgiver dig i forhold til hvilke type lak, som vil matche dine ønsker bedst. I modsætning til olie og sæbe, så er det ikke en mulighed at reparere på et lakeret gulv, hvis man skal fjerne ridser og hakker skal gulvet enten genlakeres eller genslibes og lakeres igen.

Hvorfor vælge et lysere gulv?

Lyse gulve er ofte et populært valg. Dette falder i tråd med, at det skaber mere lys i hele rummet. De forskellige behandlinger med hvidpigmentering giver alle et smukt look på både massive træplanker og parketgulve. Hvis man ønsker at maksimere det lyse look, kan man med fordel give gulvet en ludbehandling forinden overfladebehandlingen, da lud mindsker den naturlige gule farve fra træet.

Vi anbefaler, at du efter gulvafslibning og overfladebehandling passer godt på dine nye gulve, det er vigtigt at rengøre og vedligeholde gulvene bedst mulig, samt sørge for at alle møbler, som står på gulvet, har flitpudder under sig.

Er du i tvivl om hvilken type behandling, der er den rette for dig, og som stemmer bedst overens med de forventninger du har, så vi hos NC Gulve klar til at rådgive dig, ud fra vores mange års erfaring.

Kontakt os allerede i dag

Det kan for eksempel anbefales at få ordnet dine gulve forinden et salg, da det er en meget lille investering sammenlignet med for eksempel at skulle gå ned i pris, for at få solgt. Ofte er det billigere end vores kunder regner med, og vi opfordrer derfor altid til at få et uforpligtende tilbud, så du på den måde ved, hvad du skal forholde dig til. Du kan ganske enkelt udfylde vores kontaktformular her, og så kontakter vi dig for at høre nærmere om din opgave. Du er ydermere meget velkommen til at ringe til os på telefon: +4577 34 23 23 eller sende en mail til: kontakt@ncgulve.dk, så vil vi hurtigst mulig finde den bedste og billigste løsning for netop dine gulve, så du opnår det resultat du ønsker.

Ring til os
Få et tilbud