fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Fordi du er det vigtigste for os 

Når du har bestilt en gulvafslibning, gør en smule forberedelse arbejdet lettere for både du og os. Vi har derfor lavet en guide til, hvordan du forbereder dit hjem og gulv på en gulvafslibning.

 

 

 

De mest optimale forhold for din gulvmand

Det er vigtigt, at vi har optimale arbejdsforhold, derfor er det vigtigt, at rummet er helt tomt inden vi kommer. Det er vigtigt der ikke står møbler eller lignende på gulvet, da vi ikke har mulighed for at flytte dem under slibning og efterbehandling. Er du i tvivl om dette eller har problemer med et møbel som skal flyttes, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan se, om vi kan finde en løsning. 

Afdækning inden gulvafslibning

Derudover anbefaler vi, at du afdækker møbler eller ting som hænger på væggene. Hvis afslibning foregår i et køkken anbefaler vi, at du afdækker hele køkkenet med afdækningsplast. Vores maskiner opsamler ca. 98% støv, men det er uundgåeligt, at det vil støve lidt. Det er også en fordel at afdække døre, særligt åbningerne til rummet på den anden side. Disse åbninger kan eventuelt lukkes med tape, ligeså med eksempelvis køkkenskabe. 
Inden vores ankomst er det ikke nødvendigt at støvsuge eller vaske gulv, men gulvet skal fejes inden. Dette skal gøres, så der ikke ligger små partikler på gulvet.

Har du små åbninger i gulvet?

Hvis du har åbninger i dit gulv, som du ønsker at få repareret inden gulvafslibningen, kan vi anbefale, at du køber spartlemasse med plastik træ, som passer til farven på dit gulv. Dette kan du spartle åbninger med inden vi kommer. Det er vigtigt, at spartlemassen ligger en lille smule højere end gulvet, så det bliver plant efter afslibningen. Derudover er det vigtigt, at det er hærdet 100% inden vores ankomst. 

Skulle du have spørgsmål til forberedelse inden gulvafslibning, er du altid velkommen til at kontakte os, så står vi klar til at hjælpe. 

Hvorfor vælge NC Gulve?

99% støvfrie maskiner

Sender altid en gulvmand med mange års erfaring

Fast lav pris i høj kvalitet

3 års garanti

Få et uforpligtende tilbud

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud