Guide til vask af ludbehandlet gulv

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Vedligeholdelse af ludbehandlet trægulv

For at du kan vedligeholde dit nye ludbehandlede gulv bedst muligt, har vi lavet en guide til, hvordan du vasker samt vedligeholder gulvet.

Hvornår må du stille dine møbler tilbage?
Efter dine gulve er lakeret anbefaler vi, at du venter 24 timer med at flytte dine møbler på
plads. Det er vigtigt, at de løftes og ikke trækkes hen af gulvet – ydermere mere anbefaler
vi, at du bruger filtpuder under borde og stole – på den måde undgår du at ridse gulvet. 

Hvordan skal gulvet vaskes efterfølgende?

Vi anbefaler, at du bruger hvid-, ekstra hvid- eller natursæbe, hvis dine gulve er ludbehandlede. Du skal vælge sæbe alt efter den behandling de har fået. Har de fået en hvid ludbehandling, skal du bruge hvid eller ekstra hvid sæbe, du kan med fordel vælge ekstra hvid, hvis du ønsker dine gulve skal blive lysere. Hvis dine gulve har fået naturlig lud anbefaler vi, at du bruger en natursæbe. Derudover anbefaler vi, at du følger vejledningen på bagsiden af den valgte sæbe. Du skal udover sæben bruge en ren moppe, 1-2 spande samt varmt vand.

Ryst dunken med sæbe inden brug, og hæld derefter sæbe i det varme vand – vi anbefaler, at du følger dosingen, som er angivet på laksæben.
Derefter skal du vride moppen, så den blot er lettere fugtig. Det er en fordel at bruge en ekstra spand med ren vand, som du undervejs kan vride moppen op i. Bruger du ikke to spande, skal du huske at skifte det varme vand undervejs, efterhånden som det bliver beskidt.
Når du går i gang med at vaske gulvet, skal du huske at vaske i træets længderetning, så eventuelle striber følger træet. Derudover opnås det bedste resultat ved at tage hele rummet på en gang, i stedet for at holde pause undervejs.
Efterfølgende anbefaler vi, at du går gulvet efter med rent vand og en hårdt opvredet moppe, på den måde undgår du, at der ligger vand på gulvet.
Hvis det er første gang, du vasker gulvet efter ludbehandlingen, er det vigtigt, at du vasker gulvet blidt og ikke presser for hårdt, så du ikke risikerer at fjerne efterbehandlingen, hvis den ikke er hærdet helt.
Det er vigtigt aldrig at bruge for meget vand, da du i så fald kan risikere skjolder og mærker på dine gulve.

Skulle der opstå spørgsmål til vedligeholdelse og vask af dine gulve, er du altid velkommen til at kontakte os, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os allerede i dag

Det kan for eksempel anbefales at få ordnet dine gulve forinden et salg, da det er en meget lille investering sammenlignet med for eksempel at skulle gå ned i pris, for at få solgt. Ofte er det billigere end vores kunder regner med, og vi opfordrer derfor altid til at få et uforpligtende tilbud, så du på den måde ved, hvad du skal forholde dig til. Du kan ganske enkelt udfylde vores kontaktformular her, og så kontakter vi dig for at høre nærmere om din opgave. Du er ydermere meget velkommen til at ringe til os på telefon: +4577 34 23 23 eller sende en mail til: kontakt@ncgulve.dk, så vil vi hurtigst mulig finde den bedste og billigste løsning for netop dine gulve, så du opnår det resultat du ønsker.

Ring til os
Få et tilbud