Gulvafslibning Roskilde

Hvis du har brug for gulvafslibning i Roskilde er NC Gulvservice et trygt valg. Vi har arbejdet i faget i mange år og sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste service og levere et fantastisk resultat hver gang. Vi har hovedsæde ikke langt fra Roskilde, det vil sige vi nemt og hurtigt kan komme til dig og give dig et prisoverslag på din opgave.

Så bor du i Roskilde og gerne vil have gulvafslibning fra en gulvsliber i nærheden, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Gulvafslibning i Roskilde med stor erfaring

Hos NC Gulvservice nær Roskilde, får du en gulvsliber med mange års erfaring og viden omkring gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vi sørger altid for at følge med i udviklingen inden for nye afslibningsmetoder og efterbehandlinger, så vi kan give vores kunder den bedste service. Vi holder altid vores faglighed høj ved at bruge de nyeste teknikker, bedste maskiner og bedste materialer.

Fokus på tryghed

Vi ved det kan være svært at overlade sin bolig til et firma eller en person som du kun lige har mødt. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe tryghed hos vores kunder. Vi ønsker at få vores kunder til at føle tryghed og velbehag, når boligen er i vores hænder, og derfor gør vi os altid umage med at være professionelle og meget ydmyge når vi udfører en opgave.

Vi skaber tryghed for vores kunder gennem en god og åben dialog med dig, hvor vi får afstemmer dig og dine grænser. Jo mere vi ved om, hvordan du har det og hvordan du føler dig mest tryg, jo nemmere kan vi hjælpe dig. Derfor tager vi os altid god tid til at tale med dig og besvare dine spørgsmål og evt. bekymringer.

Kontakt os for mere information

Hvis du bor i Roskilde eller omegn, og du gerne vil have finde en gulvsliber, der tilbyder høj service og flotte resultater, er NC Gulvservice det helt rigtige valg. Du skal ikke tøve med at kontakte os, for dit opkald vil altid være gratis og helt uforpligtende.

Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have et tilbud på din opgave eller hvis du ønsker at høre nærmere omkring, hvad vi kan gøre for dig. Vi tager os god tid til dig, og vi besvare gerne de spørgsmål du måtte have om vores service og ydelser.

Udpluk fra seneste projekter

gulvafslibning stue

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud