fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning af Parketgulv  

Vi oplever mange forespørgsler på gulvafslibning fra kunder, hvis parketgulve er gamle og slidte. Parketgulve er smukke og lækre trægulve, men med tiden slides de helt naturligt, derfor kan det være en fordel at få dem slebet. På denne måde giver man parketgulvet nyt liv.

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, og der vil afhængigt at parketgulvets tilstand, være tilfælde hvor det ikke kan slibes. Dette kan vi hos NC Gulve hurtigt vurdere for dig, og vores professionelle gulvmænd kommer derfor altid gerne ud og kigger på dine gulve, samt giver dig et uforpligtende og gratis tilbud.

 

 

Fremgangsmåde ved afslibning af parketgulve

Der er flere fremgangsmåder i forhold til slibning af parketgulve. Disse afhænger meget af gulvets tilstand. I tilfælde hvor gulvet er i meget dårlig stand og har misfarvninger, store hakker eller ridser, vil vi som oftest anbefale en gulvafhøvling til at starte med.

Oftest oplever vi dog at det blot er en almindelig gulvafslibning, der er behov for, og i nogle tilfælde vil en finslibning være nok.

Dette vurderer vi når vi ser dit gulv. Vi tager også højde for, at der er begrænsning på det antal gange, man kan slibe et parketgulv. Dette skyldes, at det øverste lag af gulvet bliver tyndere og tyndere, for hver gang man sliber på det.

Når dit parketgulv er blevet slebet, skal det have en efterbehandling. Efterhandlingen er med til at give gulvet styrke og modstandsdygtighed, derudover giver det gulvet det sidste finish.

Valget af efterbehandling tager vi i samråd med dig, og rådgiver dig ud fra de tanker og ønsker du ytrer.. 

Hvad koster det at få slebet et parketgulv?

Da ingen gulve er ens, arbejder vi ikke med faste priser, men vi tilbyder helt uforpligtende at komme ud og vurdere dit gulv, og give dig et tilbud som matcher dine ønsker. Vi kan dog garantere, at vi leverer gulvafslibning til skarpe priser og på trods af dette, går vi ikke på kompromis med kvaliteten – vi kan sige så meget – pengene er givet godt ud!

Er du i tvivl om, om en gulvafslibning er det rette for dit parketgulv eller måske hvilken efterbehandling dit parketgulv skal have? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi kører ud på hele Sjælland og lægger hjertens gerne vejen forbi dig, for at give dig et uforpligtende og gratis tilbud.

Hvorfor vælge NC Gulve?

99% støvfrie maskiner

Sender altid en gulvmand med mange års erfaring

Fast lav pris i høj kvalitet

3 års garanti

Få et uforpligtende tilbud

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud