Lokal Gulvafslibning TåstrupHos NC gulve har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning i Tåstrup. Vi har specialiseret os i at give gulve nyt liv! Vi er blandt andet specialister i gulvafslibning og gulvafhøvling.

NC gulve har base i Tåstrup, og vi har derfor hjulpet en masse kunder i Tåstrup og omegn. Vi kører på hele Sjælland, men har mulighed for at besigtige din opgave med kortere varsel i Tåstrup og omegn. Vi gør meget ud af at komme ud og se din opgave, samt rådgive dig til at vælge den rette behandling for netop dine gulve. Vi rådgiver dig ud fra dine ønsker og drømme, for at opnå bedst mulige resultat, som stemmer overens med dine forventninger. I nogle tilfælde oplever at vores kunder tror, at håbet er ude for deres gamle, slidte gulve – dette kan vi ofte afkræfte da man kan opnå fantastiske resultater med en gulvafslibning og eventuelt en gulvafhøvling. Vi rådgiver dig i forhold til om det er nødvendigt at afhøvle gulvet forinden, eller om der kan opnås et tilfredsstillende resultat blot med en gulvafslibning.

Mange års erfaring med gulvafslibning TåstrupEfter en gulvafslibning tilbyder vi altid de bedste efterbehandlingsmuligheder for dine gulve, det er blandt andet ludbehandling, oliebehandling og lakbehandling. Indenfor disse behandlinger er det også muligt at vælge forskellige variationer, alt efter dine ønsker.

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg i vores samarbejde. Vi ønsker, at du som kunde skal have den bedste service, og vi ønsker at resultatet af vores arbejde skal leve op til dine forventninger. Vi gør af den grund meget ud af indledende samtaler i forhold til dine ønsker. Vi sætter en stor ære i at rådgive dig til den rette behandling, samt forventningsafstemme. Derudover bruger vi udelukkende de bedste materialer, og kan fuldt ud stå inde for det arbejde vi udfører.

Da vi vurderer alle opgaver for sig har vi ingen faste priser – alle gulve er forskellige og vi mener derfor vi kan give dig den bedste service og pris, ved ikke at have faste pris. Dog starter vores priser som udgangspunkt ved 69kr. pr. m2. Vi mener sagtens man kan levere konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er sikre på vi kan give dig et konkurrencedygtigt tilbud, så skal dine gulve have nyt liv?

Kontakt os i dagKontakt os gerne for en uforpligtende snak om gulvafslibning tåstrup på telefon + 45 22 50 43 06 eller send os en mail på nc.gulvservice@gmail.com. Så sidder en af vores gulvmænd klar, til at rådgive dig i forhold til behandlinger, samt hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Herover kan vi give dig en ide om, hvor vi ligger henne prismæssigt. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så tager vi kontakt til dig indenfor 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig og give dine gulve nyt liv!

Udpluk fra seneste projekter

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Læs hvad vores kunder synes om os

NC Gulvservice har 5 ud af 5 stjerner baseret på 62 anmeldelser.
Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud