Gulvafslibning Tåstrup

Hos NC gulve har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning i Tåstrup. Vi har specialiseret os i at give gulve nyt liv! Vi er blandt andet specialister i gulvafslibning og gulvafhøvling.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Gulvafslibning i Høje-Taastrup med stor erfaring

NC gulve har base i Tåstrup, og vi har derfor hjulpet en masse kunder i Tåstrup og omegn. Vi kører på hele Sjælland, men har mulighed for at besigtige din opgave med kortere varsel i Tåstrup og omegn. Vi gør meget ud af at komme ud og se din opgave, samt rådgive dig til at vælge den rette behandling for netop dine gulve. Vi rådgiver dig ud fra dine ønsker og drømme, for at opnå bedst mulige resultat, som stemmer overens med dine forventninger. I nogle tilfælde oplever at vores kunder tror, at håbet er ude for deres gamle, slidte gulve – dette kan vi ofte afkræfte da man kan opnå fantastiske resultater med en gulvafslibning og eventuelt en gulvafhøvling. Vi rådgiver dig i forhold til om det er nødvendigt at afhøvle gulvet forinden, eller om der kan opnås et tilfredsstillende resultat blot med en gulvafslibning.

Mange års erfaring med gulvafslibning Høje-Taastrup

Efter en gulvafslibning tilbyder vi altid de bedste efterbehandlingsmuligheder for dine gulve, det er blandt andet ludbehandling, oliebehandling og lakbehandling. Indenfor disse behandlinger er det også muligt at vælge forskellige variationer, alt efter dine ønsker.

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg i vores samarbejde. Vi ønsker, at du som kunde skal have den bedste service, og vi ønsker at resultatet af vores arbejde skal leve op til dine forventninger. Vi gør af den grund meget ud af indledende samtaler i forhold til dine ønsker. Vi sætter en stor ære i at rådgive dig til den rette behandling, samt forventningsafstemme. Derudover bruger vi udelukkende de bedste materialer, og kan fuldt ud stå inde for det arbejde vi udfører.

Da vi vurderer alle opgaver for sig har vi ingen faste priser – alle gulve er forskellige og vi mener derfor vi kan give dig den bedste service og pris, ved ikke at have faste pris. Dog starter vores priser som udgangspunkt ved 69kr. pr. m2. Vi mener sagtens man kan levere konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er sikre på vi kan give dig et konkurrencedygtigt tilbud, så skal dine gulve have nyt liv?

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om gulvafslibning Tåstrup på telefon +45 77 34 23 23 eller send os en mail på kontakt@ncgulve.dk. Så sidder en af vores gulvmænd klar, til at rådgive dig i forhold til behandlinger, samt hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Herover kan vi give dig en ide om, hvor vi ligger henne prismæssigt. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så tager vi kontakt til dig indenfor 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig og give dine gulve nyt liv!

Herunder kan du finde priseksempler

Hvid lak

Afslibning af 30 m2
Behandlet med 3x hvid lak
Inkl. afslibning af 2x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 4.500kr.

Inkl. moms

Naturlig lak

Afslibning af 50 m2
Behandlet med 3x naturlig lak
Inkl. afslibning af 3x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 7.700kr.

Inkl. moms

Hvid lud

Afslibning af 80 m2
Behandlet med 3x hvid lud
Inkl. afslibning af 4x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 11.400kr.

Inkl. moms

Aflibning  af  trappe

Afslibning
Behandlet med 3x hvid lud
Bortskaffelse af affald

Fra 200kr.

Inkl. moms

Afslibning af Terrase

Afslibning af 60 m2
Behandlet med 2x olie
Bortskaffelse af affald

Fra 8.100kr.

Inkl. moms

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning. Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Super god service og resultat!! Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Super oplevelse
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Ring til os
Få et tilbud