fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Køge
 Høj kvalitet til lav pris

Bliv ringet op

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Lokal gulvafslibning i Køge

Velkommen til din lokale gulvafsliber nær Køge – vi hjælper med alle former for gulvafslibning.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning i Køge med stor erfaring

Hos NC Gulvservice lever vi af tilfredse kunder.

Lige siden NC gulvservice startede, har vi udført mange former for projekter inden for gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Som kunde hos os kan du være sikker på, at vi lever op til dig og dine forventninger.
Er man ikke professionel gulvmand, vil man opleve at gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve kræver at man tager de rigtige beslutninger, og det skal gøres meget hurtigt, især fordi et forkert valg kan have betydelige konsekvenser for det endelige resultat. Du vil derfor, hvis du lader os stå for dit projekt, blive taget i hånden af vores dygtige og professionelle team af gulvslibere, så vi sammen kan være sikker på at vi får taget alle de rigtige beslutninger på baggrund af erfaring og faglig viden, i dialog med dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos NC gulvservice er alle kunder lige vigtige, og vi går op i at alle opgaver uanset størrelse, bliver udført med samme engagement og præcision. Vi udfører både gulvafslibning og gulvafhøvling til konkurrencedygtige priser. Ønsker du også at vi overfladebehandler dit trægulv (anbefales) efter vi har slebet det, kan vi sagtens klare den også.

Hvilke former for overfladebehandlinger udfører vi

– Ludbehandling
– Olie behandling
– Lak behandling

Valget af den rigtige overfladebehandling er vigtig, du skal derfor være helt sikker når du vælger den behandlingstype du ønsker. Lak er fx rigtig god til områder som er meget trafikkeret, og lud er et godt valg, hvis du ønsker et lyst look.

Dit hjem er i kærlige hænder

Hos NC Gulvservice ved vi, at alle ikke er glade ved tanken om at have håndværkere gående, hvis man ikke selv er til stede. Men du kan være helt rolig, vi behandler dit hjem, som var det vores eget. Hos os slutter vi altid af med at rydde grundigt op efter os selv.

Har du brug for et godt tilbud på dit projekt, så ring til os i dag eller udfyld kontaktformularen.

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud