Gulvsliber KøgeVelkommen til din lokale gulvafsliber nær Køge - vi hjælper med alle former for maleropgaver

Professionelt, elegant og grundig gulvafslibning og overfladebehandlingHos NC Gulvservice lever vi af tilfredse kunder.

Lige siden NC gulvservice startede, har vi udført mange former for projekter inden for gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Som kunde hos os kan du være sikker på, at vi lever op til dig og dine forventninger.
Er man ikke professionel gulvmand, vil man opleve at gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve kræver at man tager de rigtige beslutninger, og det skal gøres meget hurtigt, især fordi et forkert valg kan have betydelige konsekvenser for det endelige resultat. Du vil derfor, hvis du lader os stå for dit projekt, blive taget i hånden af vores dygtige og professionelle team af gulvslibere, så vi sammen kan være sikker på at vi får taget alle de rigtige beslutninger på baggrund af erfaring og faglig viden, i dialog med dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?


Hos NC gulvservice er alle kunder lige vigtige, og vi går op i at alle opgaver uanset størrelse, bliver udført med samme engagement og præcision. Vi udfører både gulvafslibning og gulvafhøvling til konkurrencedygtige priser. Ønsker du også at vi overfladebehandler dit trægulv (anbefales) efter vi har slebet det, kan vi sagtens klare den også.

Hvilke former for overfladebehandlinger udfører vi

- Ludbehandling
- Olie behandling
- Lak behandling

Valget af den rigtige overfladebehandling er vigtig, du skal derfor være helt sikker når du vælger den behandlingstype du ønsker. Lak er fx rigtig god til områder som er meget trafikkeret, og lud er et godt valg, hvis du ønsker et lyst look.

Dit hjem er i kærlige hænderHos NC Gulvservice ved vi, at alle ikke er glade ved tanken om at have håndværkere gående, hvis man ikke selv er til stede. Men du kan være helt rolig, vi behandler dit hjem, som var det vores eget. Hos os slutter vi altid af med at rydde grundigt op efter os selv.


Har du brug for et godt tilbud på dit projekt, så ring til os i dag eller udfyld kontaktformularen.

Udpluk fra seneste projekter

gulvafslibning stue

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Læs hvad vores kunder synes om os

NC Gulvservice har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud