fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Herlev
 Høj kvalitet til lav pris

Få et GRATIS tilbud

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Lokal gulvafslibning i Herlev

Vi er specialister i gulvafslibning og gulvbehandling. NC Gulve er placeret centralt på Sjælland, og vi kan derfor hurtigt hjælpe dig i Herlev og omegn. Vi har mange års erfaring med både gulvbehandling, gulvafslibning samt gulvafhøvling. Vi oplever ofte, at vores kunder kan være i tvivl om hvilken behandling, der er den rette til deres gulve, samt om det overhoved er muligt at give meget slidte gulve nyt liv. Oftest kan dine gulve sagtens reddes. I de tilfælde hvor gulvene er meget slidte, samt har rester af lim eller fernis på, vil vi typisk anbefale en gulvafhøvling inden gulvafslibning, da dette vil give det bedste resultat.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning i Herlev med stor erfaring

Vi sætter en stor ære i, altid at rådgive dig til den løsning vi mener, ud fra vores mange års erfaring med lokal området i Herlev, stemmer bedst overens med dine ønsker og drømme. Vi ønsker en tæt kommunikation igennem processen, så du føler dig tryg og opdateret i forhold til vores arbejde. En tæt dialog gør også at vi undgår misforståelser. Dermed undgår vi at gulvafslibningen ikke stemmer overens med dine forventninger. Kvalitet af vores gulvafslibning er også yderst vigtig, vi ønsker at både materialer og udførelsen er af høj kvalitet – hvorfor vi altid sørger for, at alle vores gulvmænd er opdateret indenfor nyeste viden og udvikling i gulvbranchen.

Priser på gulvafslibning i Herlev

Ingen gulve er ens, og derfor er priserne heller ikke. Det kan være svært at sætte en fast pris på gulvafslibning, og det er ikke en måde hvorpå du som kunde opnår den bedste pris. Derfor har vi ingen faste priser, vi har dog en fast lav pris, som starter fra kun 69kr. pr. m2. Alle gulve og ønsker vurderes som en enkelt sag, og vi skræddersyer et tilbud til dig, som stemmer overens med dine ønsker. På den måde mener vi, at vi opnår bedst mulige og konkurrencedygtige priser. klik på linket for at læse meget mere om vores priser på gulvafslibning.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Herlev

Det er altid helt gratis at få vurderet dine gulve og få et uforpligtende tilbud. Så kontakt os allerede i dag på telefon: +45 22 50 43 06, på mail nc.gulvservice@gmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så garanterer vi at du hører fra os indenfor 24 timer.

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud