Grundig Gulvafslibning i Herlev


Vi er specialister i gulvafslibning og gulvbehandling. NC Gulve er placeret centralt på Sjælland, og vi kan derfor hurtigt hjælpe dig i Herlev og omegn. Vi har mange års erfaring med både gulvbehandling, gulvafslibning samt gulvafhøvling. Vi oplever ofte, at vores kunder kan være i tvivl om hvilken behandling, der er den rette til deres gulve, samt om det overhoved er muligt at give meget slidte gulve nyt liv. Oftest kan dine gulve sagtens reddes. I de tilfælde hvor gulvene er meget slidte, samt har rester af lim eller fernis på, vil vi typisk anbefale en gulvafhøvling inden gulvafslibning, da dette vil give det bedste resultat.

Rådgivning om gulvafslibning til vores kunderVi sætter en stor ære i, altid at rådgive dig til den løsning vi mener, ud fra vores mange års erfaring, stemmer bedst overens med dine ønsker og drømme. Vi ønsker en tæt kommunikation igennem processen, så du føler dig tryg og opdateret i forhold til vores arbejde. En tæt dialog gør også at vi undgår misforståelser. Dermed undgår vi at resultatet ikke stemmer overens med dine forventninger. Kvalitet af vores arbejde er også yderst vigtig, vi ønsker at både materialer og udførelsen er af høj kvalitet – hvorfor vi altid sørger for, at alle vores gulvmænd er opdateret indenfor nyeste viden og udvikling i gulvbranchen.

Priser på gulvafslibning i Herlev


Ingen gulve er ens, og derfor er priserne heller ikke. Det kan være svært at sætte en fast pris, og det er ikke en måde hvorpå du som kunde opnår den bedste pris. Derfor har vi ingen faste priser, vi har dog en fast lav pris, som starter fra kun 69kr. pr. m2. Alle gulve og ønsker vurderes som en enkelt sag, og vi skræddersyer et tilbud til dig, som stemmer overens med dine ønsker. På den måde mener vi, at vi opnår bedst mulige og konkurrencedygtige priser. klik på linket for at læse meget mere om vores priser på gulvafslibning.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i HerlevDet er altid helt gratis at få vurderet dine gulve og få et uforpligtende tilbud. Så kontakt os allerede i dag på telefon: +45 22 50 43 06, på mail nc.gulvservice@gmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så garanterer vi at du hører fra os indenfor 24 timer.

Udpluk fra seneste projekter

gulvafslibning stue

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Læs hvad vores kunder synes om os

NC Gulvservice har 5 ud af 5 stjerner baseret på 62 anmeldelser.
Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud