fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Hedehusene
 Høj kvalitet til lav pris

Få et GRATIS tilbud

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Lokal gulvafslibning i Hedehusene

Gulvafsliber NC gulve er din professionelle gulvafsliber i Hedehusene. Vi tager os af alt lige fra gulvafslibning til overfladebehandling af dine trægulve, så uanset hvilken gulvsliber- eller efterbehandlingsprojekt du står over for, står vi klar til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning i Hedehusene med stor erfaring

Hos NC Gulve har vi mange års erfaring inden for gulvservice i Hedehusene. Vi er specialiseret i blandt andet gulvafhøvling og gulvafslibning Hedehusene. Vi hjælper kunder på hele Sjælland, og har hjulpet en del kunder i Hedehusene. Vi vurderer hver enkelt opgave for sig, så dit gulv får den bedst mulige behandling. Vi rådgiver dig i forhold til at opnå det bedste resultat, ud fra dine ønsker og drømme. Som oftest vil vi kunne give dit gulv nyt liv med en gulvafslibning. Vi ser dog tilfælde, hvor det kan være nødvendigt at afhøvle gulvet først – dette vurderer vi ud fra gulvets stand. Efter en gulvafslibning tilbyder vi altid de bedste muligheder for efterbehandling af dine gulve. Vi tilbyder lakbehandling, ludbehandling og oliebehandling, herunder forskellige variationer, alt efter dine ønsker.

Gulvafslibning til dig der stiller høje krav til grundighed

Vi ønsker at give dig som kunde den bedste service, samt et resultat du bliver yderst tilfreds med. Vi bruger kun de bedste materialer, og udfører kun arbejde vi kan stå inde for – vi tilbyder derfor også op til 4 års garanti. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, ved at overlade din opgave til os. Vi sætter en stor ære i at rådgive dig til den rette behandling. Kvaliteten af vores arbejde er yderst vigtig, vi ønsker at både materialer og udførelsen er af høj kvalitet. Vi lytter til dine ønsker og drømme, og ud fra det sammensætter vi den bedste behandling, så du opnår det ønskede resultat.

 

Lave priser på gulvafslibning i Hedehusene

Da vi vurderer hver enkelt opgave individuelt, har vi ingen faste priser. Vi dog en fast lav pris, og den starter ved kun 69kr. pr. m2 Vi ønsker at give dig den bedst mulige pris, og det mener vi, at vi bedst kan gøre ved at vurdere hver enkelt opgave for sig. Vi ønsker at kunne levere konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se vores priser på gulvafslibning

 

Kontakt din lokale gulvmand nær Hedehusene

Skal dine gulve have nyt liv? – så tøv ikke med at kontakte os! Du er meget velkommen til at ringe til os på + 45 77 34 23 23 eller sende en mail på nc.gulvservice@gmail.com. Vores gulvmænd står klar til at tage en uforpligtende snak om dine gulve, herunder hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt, samt hvor vi ligger henne prismæssigt. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, og så ringer vi dig op inden for 24 timer. Vi håber på at høre fra dig!

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud