Lokal Gulvafslibning Hedehusene

 
 

Gulvafslibning med tryghed

Hos NC Gulve har vi mange års erfaring inden for gulvservice. Vi er specialiseret i blandt andet gulvafhøvling og gulvafslibning. Vi hjælper kunder på hele Sjælland, og har hjulpet en del kunder i Hedehusene. Vi vurderer hver enkelt opgave for sig, så dit gulv får den bedst mulige behandling. Vi rådgiver dig i forhold til at opnå det bedste resultat, ud fra dine ønsker og drømme. Som oftest vil vi kunne give dit gulv nyt liv med en gulvafslibning. Vi ser dog tilfælde, hvor det kan være nødvendigt at afhøvle gulvet først – dette vurderer vi ud fra gulvets stand. Efter en gulvafslibning tilbyder vi altid de bedste muligheder for efterbehandling af dine gulve. Vi tilbyder lakbehandling, ludbehandling og oliebehandling, herunder forskellige variationer, alt efter dine ønsker.

Gulvafslibning til dig der stiller høje krav til grundighedVi ønsker at give dig som kunde den bedste service, samt et resultat du bliver yderst tilfreds med. Vi bruger kun de bedste materialer, og udfører kun arbejde vi kan stå inde for – vi tilbyder derfor også op til 4 års garanti. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, ved at overlade din opgave til os. Vi sætter en stor ære i at rådgive dig til den rette behandling. Kvaliteten af vores arbejde er yderst vigtig, vi ønsker at både materialer og udførelsen er af høj kvalitet. Vi lytter til dine ønsker og drømme, og ud fra det sammensætter vi den bedste behandling, så du opnår det ønskede resultat.

Lave priser på gulvafslibningDa vi vurderer hver enkelt opgave individuelt, har vi ingen faste priser. Vi dog en fast lav pris, og den starter ved kun 69kr. pr. m2 Vi ønsker at give dig den bedst mulige pris, og det mener vi, at vi bedst kan gøre ved at vurdere hver enkelt opgave for sig. Vi ønsker at kunne levere konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se vores priser på gulvafslibning

Kontakt din lokale gulvmand nær HedehuseneSkal dine gulve have nyt liv? – så tøv ikke med at kontakte os! Du er meget velkommen til at ringe til os på + 45 77 34 23 23 eller sende en mail på nc.gulvservice@gmail.com. Vores gulvmænd står klar til at tage en uforpligtende snak om dine gulve, herunder hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt, samt hvor vi ligger henne prismæssigt. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, og så ringer vi dig op inden for 24 timer. Vi håber på at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud