Lokal Gulvafslibning Greve

 
 

Gulvafslibning med tryghed

Er du på udkig efter en billig gulvafslibning i Greve? Så er du kommet til det rette sted! Hos NC gulve har vi mange års erfaring i gulvbranchen. Vi har specialiseret os i gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi har base kort fra Greve, vi kan derfor hurtigt komme forbi dig, og give dig et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder forskellige ydelser indenfor gulvservice, blandt andet gulvafslibning af høj kvalitet. Vi vurderer alle gulve for sig inden vi fastlægger den bedste behandling samt pris.
I de fleste tilfælde vil en gulvafslibning være nok, det ses dog i nogle tilfælde, at det kan være nødvendigt at afhøvle trægulvet først. Herefter sliber vi gulvet, og til sidst får det en efterbehandling. Der er mange muligheder i forhold til efterbehandling. Du kan blandt andet vælge
ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling – alle behandlinger har fordele og ulemper, samt forskellige resultater. Vi rådgiver dig i forhold til dine ønsker og behov – hvad der passer bedst til netop dine gulve.

Gulvafslibning til dig der stiller høje krav til grundighedNøglen til et godt samarbejde for os er god kommunikation. Vi sætter en stor ære i, at du skal føle dig tryg, ved at lade os behandle dine gulve. Det er vigtigt for os, at du er opdateret i forhold til, hvor vi befinder os i processen. Det er yderst vigtigt for os at overholde de aftaler og tidshorisonter, vi aftaler i fællesskab. Samt at kvaliteten af vores arbejde er høj. Vi mener sagtens, at det er muligt at have konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lave priser på gulvafslibningDa alle gulve er forskellige, har vi ingen faste priser. Vi har dog en fast lav pris og den starter ved 69kr. pr. m2. Alle gulve vurderes individuelt, derefter fastsætter vi den bedste og billigste pris for dig. Det er vigtigt for os at tilbyde konkurrencedygtige priser, derfor holder vi os opdateret i forhold til priser i gulvbranchen. Vi ønsker at give den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialer og udførelsen af arbejdet. Se vores priser på gulvafslibning

Kontakt din lokale gulvmand nær GreveSå er du parat til at give dine gulve en chance til? Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan både kontakte os på telefon: +45 77 34 23 23 eller på mail: nc.gulvservice@gmail.com – så tager vi gerne en uforpligtende snak, i forhold til dine ønsker og drømme for dine gulve. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så sørger vi for, at en af vores gulvmænd kontakter dig inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud