Gulvafslibning Greve

Er du på udkig efter en billig gulvafslibning i Greve? Så er du kommet til det rette sted! Hos NC gulve har vi mange års erfaring i gulvbranchen. Vi har specialiseret os i gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi har base kort fra Greve, vi kan derfor hurtigt komme forbi dig, og give dig et uforpligtende tilbud.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Gulvsliber i Greve

Som lokal gulvafsliber i Greve har vi et stort asnvar for at vi leverer ydelser i top kvalitet. Skal du bruge en afsliber til dine trægulve, så kan NC Gulve være behjælpelige. Vi har stor ekserptise med gulvafslibning i Greve. Vores fagmænd kører i egne biler, hvilket betyder at der er meget let og hurtigt kan komme en gulvmand på besøg og inspicere.

Gulvafslibning i Greve kommune

Nøglen til et godt samarbejde for os er god kommunikation. Vi sætter en stor ære i, at du skal føle dig tryg, ved at lade os behandle dine gulve. Det er vigtigt for os, at du er opdateret i forhold til, hvor vi befinder os i processen. Det er yderst vigtigt for os at overholde de aftaler og tidshorisonter, vi aftaler i fællesskab. Samt at kvaliteten af vores arbejde er høj. Vi mener sagtens, at det er muligt at have konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I de fleste tilfælde vil en gulvafslibning være nok, det ses dog i nogle tilfælde, at det kan være nødvendigt at afhøvle trægulvet først. Herefter sliber vi gulvet, og til sidst får det en efterbehandling. Der er mange muligheder i forhold til efterbehandling. Du kan blandt andet vælge
ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling – alle behandlinger har fordele og ulemper, samt forskellige resultater. Vi rådgiver dig i forhold til dine ønsker og behov – hvad der passer bedst til netop dine gulve.

Lave priser på gulvafslibning i Greve

Da alle gulve er forskellige, har vi ingen faste priser. Vi har dog en fast lav pris og den starter ved 69kr. pr. m2. Alle gulve vurderes individuelt, derefter fastsætter vi den bedste og billigste pris for dig. Det er vigtigt for os at tilbyde konkurrencedygtige priser, derfor holder vi os opdateret i forhold til priser i gulvbranchen. Vi ønsker at give den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialer og udførelsen af arbejdet. Se vores priser på gulvafslibning

Kontakt din lokale gulvmand nær Greve

Så er du parat til at give dine gulve en chance til? Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan både kontakte os på telefon: +45 77 34 23 23 eller på mail: kontakt@ncgulve.dk – så tager vi gerne en uforpligtende snak, i forhold til dine ønsker og drømme for dine gulve. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så sørger vi for, at en af vores gulvmænd kontakter dig inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig!

Herunder kan du finde priseksempler

Hvid lak

Afslibning af 30 m2
Behandlet med 3x hvid lak
Inkl. afslibning af 2x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 4.500kr.

Inkl. moms

Naturlig lak

Afslibning af 50 m2
Behandlet med 3x naturlig lak
Inkl. afslibning af 3x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 7.700kr.

Inkl. moms

Hvid lud

Afslibning af 80 m2
Behandlet med 3x hvid lud
Inkl. afslibning af 4x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 11.400kr.

Inkl. moms

Aflibning  af  trappe

Afslibning
Behandlet med 3x hvid lud
Bortskaffelse af affald

Fra 200kr.

Inkl. moms

Afslibning af Terrase

Afslibning af 60 m2
Behandlet med 2x olie
Bortskaffelse af affald

Fra 8.100kr.

Inkl. moms

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning. Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Super god service og resultat!! Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Super oplevelse
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Ring til os
Få et tilbud