fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Glostrup
 Høj kvalitet til lav pris

Få et GRATIS tilbud

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Lokal gulvafslibning i Glostrup

Hos NC Gulve har vi mange års erfaring inden for gulvservice. Vi er specialister i gulvbehandling og gulvafslibning. NC Gulve er placeret i Tåstrup, og vi har derfor hjulpet mange kunder i Glostrup og omegn. Vi gør meget ud af at komme ud og se på dine gulve, samt rådgive dig til at vælge den rette behandling for netop dine gulve.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning i Glostrup med stor erfaring

Vi sætter en stor ære i at rådgive dig, ud fra vores mange års erfaring, til den løsning, der stemmer bedst overens med dine ønsker og drømme. Vi ønsker en tæt kommunikation igennem udførelsen, så du føler dig tryg og opdateret i forhold til vores arbejde. En tæt dialog skulle gerne medvirke, at vi undgår misforståelser. Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg i vores samarbejde. Vi gør af den grund meget ud af indledende samtaler, i forhold til dine ønsker. Derudover bruger vi udelukkende de bedste materialer, og kan stå fuldt ud, inde for det arbejde vi udfører.

Erfaren Gulvafslibning i Glostrup 

Vi oplever ofte, at vores kunder kan være i tvivl om hvilken behandling, der er den rette for deres gulve. Derudover oplever vi tvivl om, om det overhoved er muligt at give et meget slidt gulv nyt liv. Vi ser ofte at gulve sagtens kan reddes. I de tilfælde hvor gulvene er meget slidte, samt har rester af fernis eller lim, vil vi typisk anbefale en gulvafhøvling inden gulvafslibning. Tilslut tilbyder vi altid de bedste muligheder for efterbehandling som ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling. Indenfor disse behandlinger er det også muligt at vælge forskellige variationer, alt efter dine ønsker.

Gulvafsliber med erfaring i Glostrup

Når du skal vælge en gulvmand i Glostrup, skal du altid være opmærksom på prisen på afslibning af gulve, da det kan være en indikator for om det er for billigt eller for dyrt. Du skal derfor altid være omhyggelig og stille nogle krav til gulvmanden. 

Lave priser på gulvafslibning

Ingen gulve er ens, og derfor er priserne det heller ikke. Det kan være svært at sætte en fast pris, og det er ikke en måde hvorpå, vi mener at du som kunde opnår den bedste pris. Derfor har vi ingen faste priser, vi har dog en fast lav pris, som starter fra kun 69kr. pr. m2. Alle gulve og ønsker vurderes individuelt. Derefter skræddersyer vi et tilbud til dig, som stemmer overens med dine ønsker. På den måde mener vi, at vi opnår bedst mulige og konkurrencedygtige priser. Se vores priser på gulvafslibning

Kontakt din lokale gulvmand nær Glostrup

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak på telefon +45 77 34 23 23, på nc.gulvservice@gmail.com – vores gulvmænd er klar til at tage i mod din henvendelse og tage en uforpligtende snak om muligheder for dine gulve. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så tager vi kontakt til dig indenfor 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig og give dine gulve nyt liv!

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud