Lokal Gulvafslibning Glostrup

 
 

Gulvafslibning med høj standard

Hos NC Gulve har vi mange års erfaring inden for gulvservice. Vi er specialister i gulvbehandling og gulvafslibning. NC Gulve er placeret i Tåstrup, og vi har derfor hjulpet mange kunder i Glostrup og omegn. Vi gør meget ud af at komme ud og se på dine gulve, samt rådgive dig til at vælge den rette behandling for netop dine gulve. Vi oplever ofte, at vores kunder kan være i tvivl om hvilken behandling, der er den rette for deres gulve. Derudover oplever vi tvivl om, om det overhoved er muligt at give et meget slidt gulv nyt liv. Vi ser ofte at gulve sagtens kan reddes. I de tilfælde hvor gulvene er meget slidte, samt har rester af fernis eller lim, vil vi typisk anbefale en gulvafhøvling inden gulvafslibning. Tilslut tilbyder vi altid de bedste muligheder for efterbehandling som ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling. Indenfor disse behandlinger er det også muligt at vælge forskellige variationer, alt efter dine ønsker.

Gulvafslibning til dig der stiller høje krav til grundighedVi sætter en stor ære i at rådgive dig, ud fra vores mange års erfaring, til den løsning, der stemmer bedst overens med dine ønsker og drømme. Vi ønsker en tæt kommunikation igennem udførelsen, så du føler dig tryg og opdateret i forhold til vores arbejde. En tæt dialog skulle gerne medvirke, at vi undgår misforståelser. Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg i vores samarbejde. Vi gør af den grund meget ud af indledende samtaler, i forhold til dine ønsker. Derudover bruger vi udelukkende de bedste materialer, og kan stå fuldt ud, inde for det arbejde vi udfører.

Lave priser på gulvafslibningIngen gulve er ens, og derfor er priserne det heller ikke. Det kan være svært at sætte en fast pris, og det er ikke en måde hvorpå, vi mener at du som kunde opnår den bedste pris. Derfor har vi ingen faste priser, vi har dog en fast lav pris, som starter fra kun 69kr. pr. m2. Alle gulve og ønsker vurderes individuelt. Derefter skræddersyer vi et tilbud til dig, som stemmer overens med dine ønsker. På den måde mener vi, at vi opnår bedst mulige og konkurrencedygtige priser. Se vores priser på gulvafslibning

Kontakt din lokale gulvmand nær GlostrupKontakt os gerne for en uforpligtende snak på telefon +45 77 34 23 23, på nc.gulvservice@gmail.com – vores gulvmænd er klar til at tage i mod din henvendelse og tage en uforpligtende snak om muligheder for dine gulve. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så tager vi kontakt til dig indenfor 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig og give dine gulve nyt liv!

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud