Lokal Gulvafslibning Farum

 
 

Gulvafsliber med fokus på tryghed

Vi har hos NC Gulve mange års erfaring med gulvafslibning og gulvservice. Vi er blandt andet specialister i gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi kører på hele Sjælland, og kommer derfor også gerne til Farum. For at kunne give vores kunders gulve den bedst mulige behandling, vurderer vi hver opgave for sig – vi rådgiver dig ud fra dine drømme og ønsker, så vi kan opnå det bedste resultat. I langt de fleste tilfælde vil dine gulve kunne få nyt liv med blot en gulvafslibning – i nogle tilfælde kan det dog være nødvendigt med en gulvafhøvling for inden. Dette vil være i tilfælde af dine gulve er meget slidte, eller har rester af blandt andet fernis. Efter enhver behandling tilbyder vi også en række efterbehandlinger. Herunder blandt andet forskellige variationer af lak-, lud- og oliebehandling.

Billig gulvafslibning i Farum


Det er yderst vigtigt for os, at du som kunde får den bedste service, og bliver 100% tilfreds med det arbejde vi udfører. Af samme årsag leverer vi kun arbejde vi kan stå inde for, og bruger kun de bedste materialer. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved vores tilstedeværelse i dit hjem, samt er tryg ved at overlade opgaven til os. Af den årsag gør vi også meget ud af at rådgive dig, så vi når frem til den helt rette behandling for dig. Vi lytter til dine ønsker og drømme, og ud fra det sammensætter vi den bedste behandling. Kvaliteten af vores arbejde er yderst vigtig, og vores udførelse og materialer er derfor af høj kvalitet.
Som nævnt vurderer vi hver opgave for sig, har vi heller ingen faste priser. Vi har en fast lav pris som starter ved 69kr. pr. m2. Ved at vurdere hver opgave for sig, mener vi, at vi kan give dig den bedst mulige pris. Vi har et ønske om at kunne levere konkurrencedygtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten – og det mener vi bestemt vi kan.
Så skal vi give dine gulve nyt liv? – tøv ikke med at kontakte os allerede i dag! Du er mere end velkommen til at give os et kald på + 45 77 34 23 23 eller sende os en mail på kontakt@ncgulve.dk, så er en af vores gulvmænd klar til at tage en uforpligtende snak med dig, om hvordan vi kan hjælpe dig, samt give dig en ide om hvor vi ligger henne prismæssigt. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, og så ringer vi dig op inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud