Lokal Gulvafslibning Brøndby

 
 

Gulvafslibning med tryghed

Hos NC Gulve har vi mange års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling. Med vores mange års erfaring har vi specialiseret os i gulvafslibning og rådgivning heraf. NC Gulve ligger centralt på Sjælland, så er du bosat i Brøndby eller omegn, kan vi nemt komme forbi dig, og give dig et uforpligtende tilbud.
Ingen gulve er ens, og det er derfor meget forskelligt hvilken behandling samt efterbehandling, der er behov for. Typisk vælges efterbehandling ud fra ønsker i forhold til det endelig resultat, samt hvilke behandling, der komplimenterer træsorten. Vi tilbyder forskellige efterbehandlinger som ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling. Herudover i forskellige variationer. Vi står altid klar til at rådgive dig, for at opnå præcis de ønsker du må have, for dine gulve.

Gulvafslibning til dig der stiller høje krav til grundighedDet er yderst vigtigt for os at lytte til dine drømme for, hvordan du ønsker resultatet skal blive. Vi går meget op i, at det endelige resultat, stemmer overens med dine forventninger. De fleste gulve kan gøres smukke, som nye igen, ved en gulvafslibning. Vi ser dog i nogle tilfælde, hvor gulvet er i meget dårlig stand, at det kan være nødvendigt at afhøvle gulvet forinden, for at opnå det ønskede resultat. Du kan læse meget mere om gulvafhøvling her. Vi sætter en stor ære i at levere et tilfredsstillende og holdbart resultat. Samt vi kun ønsker at levere arbejde vi kan stå inde for. Af denne årsag tilbyder vi naturligvis også garanti. Vi tilbyder op til 4 års garanti på alle opgaver.

Lave priser på gulvafslibning nær digDa ingen gulve er ens, har vi heller ingen faste priser. Vi ønsker at vurdere hver enkelt gulv for sig, og give pris ud fra det. Vi tilbyder dog fast lav pris som starter ved kun 69kr. pr. m2. Et hvert tilbud skræddersyes uforpligtende til dig, vi har ingen skjulte gebyrer. Inden vi indgår en aftale, har du en endelig pris, og der er derfor ingen økonomiske overraskelser. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.Se vores priser på gulvafslibning

Kontakt din lokale gulvmand nær BrøndbyEr du nysgerrig for at høre mere, og give dine gulve nyt liv? Så er vi klar til at tage imod din henvendelse. Du er meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så garanterer vi for, at du hører fra os indenfor 24 timer. Du har også mulighed for at ringe direkte til os på +45 77 34 23 23, eller sende os en mail til nc.gulvservice@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig, samt få en uforpligtende snak, i forhold til hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud