fbpx
+45 77 34 23 23 kontakt@ncgulve.dk

Gulvafslibning Brøndby
 Høj kvalitet til lav pris

Bliv ringet op

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver. 

Vi kører på hele sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland

Lokal gulvafslibning i Brøndby

Hos NC Gulve har vi mange års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling. Med vores mange års erfaring har vi specialiseret os i gulvafslibning og rådgivning heraf. NC Gulve ligger centralt på Sjælland, så er du bosat i Brøndby eller omegn, kan vi nemt komme forbi dig, og give dig et uforpligtende tilbud.
Ingen gulve er ens, og det er derfor meget forskelligt hvilken behandling samt efterbehandling, der er behov for. Typisk vælges efterbehandling ud fra ønsker i forhold til det endelig resultat, samt hvilke behandling, der komplimenterer træsorten. Vi tilbyder forskellige efterbehandlinger som ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling. Herudover i forskellige variationer. Vi står altid klar til at rådgive dig, for at opnå præcis de ønsker du må have, for dine gulve.

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Herunder besvarer vi spørgsmål som vi ofte støder på. Vi håber at det vil hjælpe og afklare om I ønsker en gulvafslibning

Hvad koster gulvafslibning

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Gulvafslibning i Brøndby med stor erfaring

Det er yderst vigtigt for os at lytte til dine drømme for, hvordan du ønsker resultatet skal blive. Vi går meget op i, at det endelige resultat, stemmer overens med dine forventninger. De fleste gulve kan gøres smukke, som nye igen, ved en gulvafslibning i Brøndby. Vi ser dog i nogle tilfælde, hvor gulvet er i meget dårlig stand, at det kan være nødvendigt at afhøvle gulvet forinden, for at opnå det ønskede resultat. Du kan læse meget mere om gulvafhøvling her. Vi sætter en stor ære i at levere et tilfredsstillende og holdbart resultat. Samt vi kun ønsker at levere arbejde vi kan stå inde for. Af denne årsag tilbyder vi naturligvis også garanti. Vi tilbyder op til 4 års garanti på alle opgaver.

Lave priser på gulvafslibning nær dig

Da ingen gulve er ens, har vi heller ingen faste priser. Vi ønsker at vurdere hver enkelt gulv for sig, og give pris ud fra det. Vi tilbyder dog fast lav pris som starter ved kun 69kr. pr. m2. Et hvert tilbud skræddersyes uforpligtende til dig, vi har ingen skjulte gebyrer. Inden vi indgår en aftale, har du en endelig pris, og der er derfor ingen økonomiske overraskelser. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Se vores priser på gulvafslibning

Kontakt din lokale gulvmand nær Brøndby

Er du nysgerrig for at høre mere, og give dine gulve nyt liv? Så er vi klar til at tage imod din henvendelse. Du er meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så garanterer vi for, at du hører fra os indenfor 24 timer. Du har også mulighed for at ringe direkte til os på +45 77 34 23 23, eller sende os en mail til nc.gulvservice@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig, samt få en uforpligtende snak, i forhold til hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Få et gratis tilbud 

kontakt@ncgulve.dk

+45 77 34 23 23

Ring nu
Indhent tilbud