Gulvafslibning Brøndby

Hos NC Gulve har vi mange års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling. Med vores mange års erfaring har vi specialiseret os i gulvafslibning og rådgivning heraf. NC Gulve ligger centralt på Sjælland, så er du bosat i Brøndby eller omegn, kan vi nemt komme forbi dig, og give dig et uforpligtende tilbud.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Lokal gulvafslibning i Brøndby

Det er yderst vigtigt for os at lytte til dine drømme for, hvordan du ønsker resultatet skal blive. Vi går meget op i, at det endelige resultat, stemmer overens med dine forventninger. De fleste gulve kan gøres smukke, som nye igen, ved en gulvafslibning i Brøndby. Vi ser dog i nogle tilfælde, hvor gulvet er i meget dårlig stand, at det kan være nødvendigt at afhøvle gulvet forinden, for at opnå det ønskede resultat. Du kan læse meget mere om gulvafhøvling her. Vi sætter en stor ære i at levere et tilfredsstillende og holdbart resultat. Samt vi kun ønsker at levere arbejde vi kan stå inde for. Af denne årsag tilbyder vi naturligvis også garanti. Vi tilbyder op til 3 års garanti på alle opgaver.

Lave priser på gulvafslibning nær dig

Da ingen gulve er ens, har vi heller ingen faste priser. Vi ønsker at vurdere hver enkelt gulv for sig, og give pris ud fra det. Vi tilbyder dog fast lav pris som starter ved kun 69kr. pr. m2. Et hvert tilbud skræddersyes uforpligtende til dig, vi har ingen skjulte gebyrer. Inden vi indgår en aftale, har du en endelig pris, og der er derfor ingen økonomiske overraskelser. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Se vores priser på gulvafslibning.

Kontakt din lokale gulvmand nær Brøndby

Er du nysgerrig for at høre mere, og give dine gulve nyt liv? Så er vi klar til at tage imod din henvendelse. Du er meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så garanterer vi for, at du hører fra os indenfor 24 timer. Du har også mulighed for at ringe direkte til os på +45 77 34 23 23, eller sende os en mail til kontakt@ncgulve.dk Vi ser frem til at høre fra dig, samt få en uforpligtende snak, i forhold til hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Herunder kan du finde priseksempler

Hvid lak

Afslibning af 30 m2
Behandlet med 3x hvid lak
Inkl. afslibning af 2x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 4.500kr.

Inkl. moms

Naturlig lak

Afslibning af 50 m2
Behandlet med 3x naturlig lak
Inkl. afslibning af 3x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 7.700kr.

Inkl. moms

Hvid lud

Afslibning af 80 m2
Behandlet med 3x hvid lud
Inkl. afslibning af 4x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 11.400kr.

Inkl. moms

Aflibning  af  trappe

Afslibning
Behandlet med 3x hvid lud
Bortskaffelse af affald

Fra 200kr.

Inkl. moms

Afslibning af Terrase

Afslibning af 60 m2
Behandlet med 2x olie
Bortskaffelse af affald

Fra 8.100kr.

Inkl. moms

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning. Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Super god service og resultat!! Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Super oplevelse
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Ring til os
Få et tilbud