Lokal Gulvafslibning AlbertslundVi har hos NC Gulve mange års erfaring med at hjælpe kunder i Albertslund og omegn. Vi har mange års erfaring inden for gulvbehandlinger og gulvafslibning. Det er vigtigt for os, at kvaliteten af vores arbejde er i top! Af samme grund er vores gulvmænd altid opdateret i forhold til nyeste udvikling og viden inden for gulvbranchen. I forhold til efterbehandlinger har vi stor erfaring med rådgivning og udførelse af dem – det er vigtigt for os at imødekomme dine ønsker bedst muligt. Af efterbehandlinger tilbyder vi blandt andet ludbehandlinger, lakbehandlinger og oliebehandlinger – herunder forskellige variationer. Vi rådgiver dig til at vælge den efterbehandling, som stemmer overens med dine forventninger til resultatet. Vi gør meget ud af at forventningsafstemme, så du kan være tryg ved at det arbejde, vi udfører bliver efter dine ønsker.

Professionel og erfaren gulvsliber i Albertslund

Vi er glade for at kunne hjælpe kunder i hele Sjælland – vi har base tæt på Albertslund, og vi kan derfor hurtigt komme ud og kigge på dine gulve, og derved give dig et uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker. En af vores højeste prioriteter er kvaliteten og udførelsen af vores arbejde. Vi ønsker kun at levere arbejde vi kan stå inde for. Vi gør meget ud af at du som kunde, gennem hele processen kan føle dig tryg ved vores tilstedeværelse i dit hjem. Vi værdsætter derfor en tæt dialog under udførelsen, så du er opdateret i forhold til, hvor vi er i processen.

Lave priser på gulvafslibningVores priser starter fra 69kr. pr. m2. Vi har ingen faste priser, da vi vurderer hver opgave for sig – vi har dog fast lav pris! Prisen tilpasses altid i forhold til dine ønsker og behov. Vi er vigtigt for os at give dig konkurrencedygtige og billige priser, samt den bedste service, kvalitet og udførelse. Vi mener at vi kan give dig den bedst mulige pris ved at vurdere hver enkelt opgave for sig, og give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt din lokale gulvmand nær AlbertslundVi hører meget gerne fra dig hvis dine gulve trænger til en kærlig hånd. Du er meget velkommen til at ringe til os på +45 77 34 23 23, eller sende os en mail på kontakt@ncgulve.dk – så er vi klar til at tage en uforpligtende samtale om dine gulve og dine ønsker. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, og så garanterer vi, at du hører fra os indenfor 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!  

Udpluk fra seneste projekter

Få et uforpligtende tilbud


Du vil blive kontaktet inden for 24 timer

✓ Høj faglig stolthed

 

✓ Tilbud inden for 24 timer

 

✓ 100% tilfredse kunder

Hent tilbud
Ring nu
indhent tilbud