Gulvafslibning Albertslund

Vi har hos NC Gulve mange års erfaring med at hjælpe kunder i Albertslund og omegn. Vi har mange års erfaring inden for gulvbehandlinger og gulvafslibning. Det er vigtigt for os, at kvaliteten af vores arbejde er i top! Af samme grund er vores gulvmænd altid opdateret i forhold til nyeste udvikling og viden inden for gulvbranchen.

Mere 500 tilfredse kunder

Hos NC Gulve har vi kunden i centrum. Vi forlader ikke opgaven uden den er godkendt af dig.

Tilbud inden for 24 timer

Vi ved at tid er vigtigt for dig. Derfor har vi altid et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer

3 års garanti

Vi tilbyder altid vores kunder 3 års garanti på udførte opgaver.

Vi kører på hele Sjælland

Vores lokation gør det muligt for os at håndtere kunder på hele Sjælland.

Gulvafslibning i Albertslund med stor erfaring

Vi er glade for at kunne hjælpe kunder i hele Sjælland – vi har base tæt på Albertslund, og vi kan derfor hurtigt komme ud og kigge på dine gulve, og derved give dig et uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker. En af vores højeste prioriteter er kvaliteten og udførelsen af vores arbejde. Vi ønsker kun at levere arbejde vi kan stå inde for. Vi gør meget ud af at du som kunde, gennem hele processen kan føle dig tryg ved vores tilstedeværelse i dit hjem. Vi værdsætter derfor en tæt dialog under udførelsen, så du er opdateret i forhold til, hvor vi er i processen.

I forhold til efterbehandlinger har vi stor erfaring med rådgivning og udførelse af dem – det er vigtigt for os at imødekomme dine ønsker bedst muligt. Af efterbehandlinger tilbyder vi blandt andet ludbehandlinger, lakbehandlinger og oliebehandlinger – herunder forskellige variationer. Vi rådgiver dig til at vælge den efterbehandling, som stemmer overens med dine forventninger til resultatet. Vi gør meget ud af at forventningsafstemme, så du kan være tryg ved at det arbejde, vi udfører bliver efter dine ønsker.

Lave priser på gulvafslibning Albertslund

Vores priser starter fra 69 kr. pr. m2. Vi har ingen faste priser, da vi vurderer hver opgave for sig – vi har dog fast lav pris! Prisen tilpasses altid i forhold til dine ønsker og behov. Vi er vigtigt for os at give dig konkurrencedygtige og billige priser, samt den bedste service, kvalitet og udførelse. Vi mener at vi kan give dig den bedst mulige pris ved at vurdere hver enkelt opgave i Albertslund for sig, og give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt din lokale gulvmand nær Albertslund

Vi hører meget gerne fra dig hvis dine gulve trænger til en kærlig hånd. Du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe +45 77 34 23 23, eller sende en mail til Kontakt@ncgulve.dk så er vi klar til at tage en uforpligtende samtale om dine gulve og dine ønsker.Vi bestræber på, at i hører fra os inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Herunder kan du finde priseksempler

Hvid lak

Afslibning af 30 m2
Behandlet med 3x hvid lak
Inkl. afslibning af 2x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 4.500kr.

Inkl. moms

Naturlig lak

Afslibning af 50 m2
Behandlet med 3x naturlig lak
Inkl. afslibning af 3x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 7.700kr.

Inkl. moms

Hvid lud

Afslibning af 80 m2
Behandlet med 3x hvid lud
Inkl. afslibning af 4x dørtrin
Bortskaffelse af affald

Fra 11.400kr.

Inkl. moms

Vi skaber resultater

FREMRAGENDE
62 anmeldelser
Zahra Saleh
Zahra Saleh
21. August, 2022.
Jeg havde købt nyt hus og havde i den forbindelse brug for at få slebet og gulvene. Efter at have snakket med flere forskellige firmaer og modtaget flere forskellige tilbud endte jeg med Ncgulve da de klart gav den mest kompetente og seriøse vejledning. Resultatet er over forventning og vi er meget tilfredse med resultatet!
Tino Madsen
Tino Madsen
18. April, 2022.
Igen (for 3. gang) et godt stykke arbejde. Nem kontakt og hurtig kommunikation. Kom til tiden på den aftalte dag og færdigt resultat er super godt som sidst og forventet.
Mohamed Ali
Mohamed Ali
16. April, 2022.
God service Profetionelt udført Rengjort efter arbejde Behagelig at tale med
Hanne Hanne
Hanne Hanne
16. September, 2021.
Super god service og resultat!! Gør præcis som de lover, og gulvet er super flot. Både kundeservice og mændene er så søde, og anbefales helt klart til alle derude!
mark dreves
mark dreves
26. August, 2020.
Super oplevelse
birgitte bruun
birgitte bruun
3. Marts, 2020.
Vil sige den kunde service og personlighed som vi fik ved NCgulve er mere en man kan forvente. Kæmpe anbefaling herfra

Ofte stillede sprørgsmål

Hvad koster gulvafslibning?

Der er ingen fast pris på en gulvafslibning, da alle gulve er unikke. Derfor er det altid nødvendigt for os at vurdere gulvet eller få en snak med dig om dit gulv, inden vi giver en pris.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes forskellige gulvbehandlinger, lyse, mørke, hvide og skinnene behandlinger af trægulve. Udover hvilket udtryk du ønsker, skal du også tænke over slidstyrken. Se vores udførte arbejde for at få en fornemmelse af hvilket gulv du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. +45 77 34 23 23

Hvordan vælger jeg den rigtige gulvmand?

At finde den rigtige gulvmand kan være en svær opgave. Her har du 3 gode råd: 

1. Tjek altid Trustpilot, Google anmeldelser, Facebook eller andre steder, hvor du kan få en fornemmelse af hvad det er for en virksomhed.

2. Ring til gulvfirmaet. Dette er nok et af de vigtigste råd du kan gøre, da du ret hurtigt kan få en fornemmelse af hvad det er for et gulvfirma.

3. Lyt til din mavefornemmelse. Har du taget de to første råd til dig – er det vigtigt at du lytter til dig selv. 

Hvordan holder du et trægulv pænt?

Du kan holde dit trægulv pænt efter gulvafslibning på mange forskellige måder,  men det bedste råd er altid at vaske gulvet 1 gang om måneden, for at mætte gulvet, og fjerne snavns der kan infiltere gulvet.

Ring til os
Få et tilbud